Ale z miłą chęcią przeczytam odpowiedź kogoś kto się na tym zna
Moderator: Junior Moderator

Po prostu lubię, gdy ktoś, kto coś wie dokładnie, mi opowie. Potem będę mądrzejsza.
 Po prostu lubię, gdy ktoś, kto coś wie dokładnie, mi opowie. Potem będę mądrzejsza. 

Z tym, że zamiast proszku możesz użyć jakiegoś specjalnego płynu do prania dla alergików.
 Z tym, że zamiast proszku możesz użyć jakiegoś specjalnego płynu do prania dla alergików.
 w sensie, w aka jest, ale ja piore ręcznie takie mniejsze rzeczy, poza tym hamaki piorę co 3-6 dni, bo od nich największy smrodek jest bo i te panny  i poprzedni panowie zasikiwali je niemożliwie.
 w sensie, w aka jest, ale ja piore ręcznie takie mniejsze rzeczy, poza tym hamaki piorę co 3-6 dni, bo od nich największy smrodek jest bo i te panny  i poprzedni panowie zasikiwali je niemożliwie.
 myslałam żeby tym zdezynfekowac szafkę w której buszuje szczuru i inne miejsca w pokoju gdzie sypia <bo praktycznie cały dzień biega poza klatka> no i drewniane domki też tym chcę potraktowac
 myslałam żeby tym zdezynfekowac szafkę w której buszuje szczuru i inne miejsca w pokoju gdzie sypia <bo praktycznie cały dzień biega poza klatka> no i drewniane domki też tym chcę potraktowac są też takie środki grzybobójcze z chlorem, które się np. używa na pleśń na ścianach. Są dostępne tych wszystkich marketach budowlanych itp. Może coś takiego? Jest na pewno tańsze. Chyba nie ma sensu kupować czegoś tak dużego jak pokazałaś, bo tego chyba nigdy nie zużyjesz
 są też takie środki grzybobójcze z chlorem, które się np. używa na pleśń na ścianach. Są dostępne tych wszystkich marketach budowlanych itp. Może coś takiego? Jest na pewno tańsze. Chyba nie ma sensu kupować czegoś tak dużego jak pokazałaś, bo tego chyba nigdy nie zużyjesz