W ogóle to mnie brzucho boli..

Moderator: Junior Moderator
Ja też nie. Nie chciałabym wiedzieć kiedy, o której i w jakich okolicznościach umrze ktoś mi znany, lub w ogole ja. albo co się stanie za kilka dni. brr.Babli pisze:Ja tam nie chcę znać (o ile to się sprawdzi) przyszłości..Po co mi to? I tak w końcu do tego dojdziemy.
Eeej, no Sheeruun, jeszcze nie wytresowałeś swoich, żeby same sobie posprzątały? Moje nie tylko u siebie ale i mi w pokoju sprzątająSheeruun pisze:Posprzątajcie za mnie u szczurów.
Nie mam siły ani ochoty na nic.
Jak korzystasz z FotosikManager, to nie ma limitów, wrzucasz ile chcesz xDMam pytanko- jak Wam się kończy limit wrzucania zdjęć na fotosiku to przerzucacie się na jakąś inną stronkę czy jak? Co wtedy robita?
Eeej, no Sheeruun, jeszcze nie wytresowałeś swoich, żeby same sobie posprzątały? Moje nie tylko u siebie ale i mi w pokoju sprzątają
No dobra, w takim razie stepujące foki i clowny precz. Dzięki!alken pisze:fotosik sucks
ja już dawno się na photobucket przerzuciłam, tam nie ma takich cyrków.
Luz. Jeśli lubisz porozrzucany po pokoju słonecznik i dziurawą kanapę wypchaną zasikanymi gazetami zamiast gąbki to biegnę w te pędySheeruun pisze:Przyjedź do mnie i wytresuj, bo moje jakieś anty-tresurowe są xD