~~Moje Rekiny Puszyste

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
*Delilah*

Re: ~~Moje Rekiny Puszyste

Post autor: *Delilah* »

No już ładuję baterię noooo ..:) (podłogę też posprzątałam i Noktulę też... wykąpałam- jest teraz be-żowa ( może ktoś pamięta tę idiotyczną reklamę pasty wybielającej)

Ale straciłam humor jakoś...

Już wszędzie napisałam... ale bardzo bardzo ciężko mi dojśc do jako takiego stanu po wiadomości o Almie... :'(
Była trochę i moja...
Przez ponad tydzien cieszyłam się jej i dzieciaczków obecnością... współczułam okropnego życia u terrarysty ...
.
Cieszę się, że chociaż raz zaznała pełni szczęscia macierzyństwa,,, że nikt nie wykradał jej klusek i nie karmił nimi węża...
Wiem, że przynajmniej przez ten miesiąc miała kochającą Panią, dobre warunki i żyła sobie spokojnie w otoczeniu swoich maluszków...

Spijcie dobrze... <'>
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

strasznie Ci współczuje. mną też wstrząsnęła ta wiadomość mimo iż nawet nie znałam tych szczurków :'( :'( :'(
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

Kokarda ostatnio zrobiła się dekadencka, smętnie zwisa z oparć, poduszek i półek i jedyne co ją interesuje to jedzenie oraz polowanie na mój zabandażowany palec. Dziwactwo. Parę dni temu dała się rozruszać i pogoniła nieco za gumką do włosów.
no nie róbmy już z Kokardy takiej dekadentki, przecież rozkręca się kiedy może pogonić za moją stopą :P
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

My tu już spragnieni wieści i ruchomych obrazków z rekinowa :) Deli , nie ociągaj się dłużej! ;)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

no właśnie! nie każ nam tyle czekać ;)
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Powracam z filmikami.
Oto i Noktula we własnej osobie oraz Kroova, rownie szalona co przekrzywiona :)
http://www.youtube.com/watch?v=vvnENLRrwPc

http://www.youtube.com/watch?v=p932b-Ijh8M
Noktula i mój specjalny głos używany tylko w stosunku do szczurów :D

Zbiorowe pijaństwo (proszę zwrocic szczegolną uwagę na nieszczęsliwą Kokardę, ktora dzięki swej posturze zwalistej, nie może się wspiąć do wodpoju:)) w tle niezapomniany Kat hehhe..

http://www.youtube.com/watch?v=M2Ts9UNM3tM
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

moja ulubiona zabawa "urwę ci głowę" :D . moje już się nie chcą tak bawić, za dorosłe i za poważne są, tylko czasem się zapomną ::)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Ale Noktula już duza ! I tak smiesznie biega , z łapkami na boki :D Trochę jak kangurek!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
alken

Paul_Julian pisze:Ale Noktula już duza ! I tak smiesznie biega , z łapkami na boki :D Trochę jak kangurek!
też to zauważyłam, taka rozkraczucha mała ;D

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Zbiorowe pijaństwo (proszę zwrocic szczegolną uwagę na nieszczęsliwą Kokardę, ktora dzięki swej posturze zwalistej, nie może się wspiąć do wodpoju:)) w tle niezapomniany Kat hehhe..
Każe kilku niemałym szczurom pić z jednej WĄSKIEJ szklaneczki, nakręca to i cynicznie się wyśmiewa! Gdzie był TOZ? Gdzie byli rodzice?? ;D
Noktula wygląda zupełnie normalnie, wcale nie jak prekursorka nowego gatunku :P Widać, że dobrze jej u Ciebie :)
Głos specjalny rządzi! :D
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
merch

Post autor: merch »

Super filmiki , co do pijanstwa moje odczucia sa bliskie tym powyzszym
Glos supr - opatentuj lub urzadzaj kursy :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

świetne filmiki. "Noktuuula chodz" ;D
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Głoooooooooooooos! Przebił nawet szczurasy :P
Awatar użytkownika
alken

Nue pisze: Noktula wygląda zupełnie normalnie, wcale nie jak prekursorka nowego gatunku :P
ja bym się nie zgodziła :P
ona jest wyjątkowa.różowy kangur :D

IHime

Post autor: IHime »

alken pisze:
Nue pisze: Noktula wygląda zupełnie normalnie, wcale nie jak prekursorka nowego gatunku :P
ja bym się nie zgodziła :P
ona jest wyjątkowa.różowy kangur :D
Ale i tak mi się podoba. ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”