Ale ci dobrzeMagamaga pisze:A ja to mogę nawet chodzić nad morze.
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Pf, jak się chwaliMagamaga pisze:A ja to mogę nawet chodzić nad morzeWentzowa pisze:Ale masz fajnie, możesz sobie jeździć nad morzeVicka211 pisze:Ale dzisiaj mi się nuuudzi. Miałam nad morze jechać, a tu deszczyk.
Już pędzę!Vicka211 pisze: Przyjedź ktoś do mnie!
.
Ja teraz mam bliżej, bom nie w Szczecinie, a w Płotach (wiem, że i tak nikt pewnie nie wie gdzie to
A tak poza tym: LUBIĘ USZY!
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
A ja wiem gdzie to, miałam w wakacje tam jechaćVicka211 pisze:Ja teraz mam bliżej, bom nie w Szczecinie, a w Płotach (wiem, że i tak nikt pewnie nie wie gdzie to).
Omatrix360 pisze:A ja wiem gdzie to, miałam w wakacje tam jechaćVicka211 pisze:Ja teraz mam bliżej, bom nie w Szczecinie, a w Płotach (wiem, że i tak nikt pewnie nie wie gdzie to).
I może się wybiorę nawet, bom ciekawa jak tam wyglądaVicka211 pisze:Omatrix360 pisze:A ja wiem gdzie to, miałam w wakacje tam jechaćVicka211 pisze:Ja teraz mam bliżej, bom nie w Szczecinie, a w Płotach (wiem, że i tak nikt pewnie nie wie gdzie to).
No, bo tu tyle atrakcji i w ogóle
Ja tu co wakacje jestem. W sumie, to prawie co miesiąc
Nudno tutajmatrix360 pisze: I może się wybiorę nawet, bom ciekawa jak tam wygląda
Aaaale jeeesteeeeśVicka211 pisze:Nudno tutaj
Ale wam łatwo jest grać na uczuciach
Tak myślałem kiedy się zorientujecie że to znowu Ja
Coś wam to długo zajeło , a że będę miał po maturce dużo czasu to będeęuprzyjemniał wam życie na forum
Tak myślałem kiedy się zorientujecie że to znowu Ja
Coś wam to długo zajeło , a że będę miał po maturce dużo czasu to będeęuprzyjemniał wam życie na forum
wyjdź.mysia1 pisze:Ale wam łatwo jest grać na uczuciach![]()
Tak myślałem kiedy się zorientujecie że to znowu Ja![]()
Jak dacie mi szczura 
Nikt Ci stąd nie da szczura.mysia1 pisze:Jak dacie mi szczura
Poza tym - myślałam, ze człowiek jak maturę będzie niedługo pisał to jest dorosły i się zachowuje dojrzale, mamy przypadkowy wyjątek
Nie karmcie trolla. Przyjdzie ktoś z zielonych to go zbanuje. amen.
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
trzeba sobie jakoś umilić czas po nauce
Żebym ja to pierwszego Bana w życiu dostałIsiaczek pisze:Nie karmcie trolla. Przyjdzie ktoś z zielonych to go zbanuje. amen.
ehhh po prostu chcę Wam pomóc się pozbyć nadmiaru niepotrzebnych szczurów , wyciągam do was rękę a wy mi ją za każdym razem ucinacie