(Frot popraw się, bo dostaniesz klapsa
 )
)Moderator: Junior Moderator

)
) Wojtek odziwo tez trzyma
 Wojtek odziwo tez trzyma  chlopak wkreca sie pomalu
 chlopak wkreca sie pomalu 
 . Pisz co zez Keniulkiem.... nadal trzymam mooocno za Choróbkę..
. Pisz co zez Keniulkiem.... nadal trzymam mooocno za Choróbkę.. 
 :) <3
:) <3 ja trzymam za niego kciuki z calych sil!..i buziaczki dla Kenia
 ja trzymam za niego kciuki z calych sil!..i buziaczki dla Kenia   oraz stadka
 oraz stadka 
  . Dzielny Keniu, trzymam kciuki z całej siły.
. Dzielny Keniu, trzymam kciuki z całej siły. . Moze zdjecia jakies
. Moze zdjecia jakies   ?
? :) <3
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

Kenio czuje sie na tyle dobrze na ile chyba mozna sie czuc w jego stanie. Zjada juz tylko plynne pokarmy, ale robi to sam, i brzusio ma zawsze pelny. Pelzanie na prawym boku idzie mu bardzo slabo ale na lewym sobie radzi praktycznie jak zawsze. Niestety jest "kapany" praktycznie co drugi dzien, bo musze zmywac z niego slady po "kapielach" jogurtowo-gerberowych, bo bez nich bylby jednym wielkim zlepem brudu. Kciuki za niego zawsze sa potrezbne.
 Kenio czuje sie na tyle dobrze na ile chyba mozna sie czuc w jego stanie. Zjada juz tylko plynne pokarmy, ale robi to sam, i brzusio ma zawsze pelny. Pelzanie na prawym boku idzie mu bardzo slabo ale na lewym sobie radzi praktycznie jak zawsze. Niestety jest "kapany" praktycznie co drugi dzien, bo musze zmywac z niego slady po "kapielach" jogurtowo-gerberowych, bo bez nich bylby jednym wielkim zlepem brudu. Kciuki za niego zawsze sa potrezbne. Fotki beda, jak cykne nowe
 Fotki beda, jak cykne nowe 
 co do problemów z higieną- kilka dni temu wpadłam na taki pomysł: ponieważ Oksymoron jest stale trochę niedomyty a w końcu to biały stworek i jak to wygląda
 co do problemów z higieną- kilka dni temu wpadłam na taki pomysł: ponieważ Oksymoron jest stale trochę niedomyty a w końcu to biały stworek i jak to wygląda  ? kupiłam mu takie chusteczki do wycierania niemowlęcej pupy- wybrałam Niwea Baby- bezzapachowe, dla szczególnie wrażliwej skóry; sprawdzają się dobrze bo mają clean&soft system, więc dosyć fajnie czyszczą, są przyjemne w użyciu i moje małpiszony, które nienawidzą mycia w wodzie, czyszczenie tym wyraźnie lubią. Wydaje mi się, że skład tego, czym chusteczki są nasączone, jest całkiem bezpieczny.
 ? kupiłam mu takie chusteczki do wycierania niemowlęcej pupy- wybrałam Niwea Baby- bezzapachowe, dla szczególnie wrażliwej skóry; sprawdzają się dobrze bo mają clean&soft system, więc dosyć fajnie czyszczą, są przyjemne w użyciu i moje małpiszony, które nienawidzą mycia w wodzie, czyszczenie tym wyraźnie lubią. Wydaje mi się, że skład tego, czym chusteczki są nasączone, jest całkiem bezpieczny.
 i wielgasne  ( nie zapominajac o delikatnosci ) dla Keniusia
 i wielgasne  ( nie zapominajac o delikatnosci ) dla Keniusia 

.. strasznie przykro..nie wierze..
.. strasznie przykro..nie wierze.. :) <3
:) <3 az mnie w gardle scisnelo jak zobaczylam zmiane nazwy tematu
 az mnie w gardle scisnelo jak zobaczylam zmiane nazwy tematu