Moje smrodziuchy... ['] Pchełka, Klapuś[']...
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Odp: Moje smrodziuchy... [']Kenio[']... siostrzane urodziny :)
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

o boniu... jakie cudo 
skad to? to dziewczynka jest? pychol ma rozrabiaki
no i kiedy u Ciebie bedzie?

skad to? to dziewczynka jest? pychol ma rozrabiaki

no i kiedy u Ciebie bedzie?

ahhhh... piękna   łobuzica taka
  łobuzica taka

łobuzica taka
  łobuzica takaOdp: Moje smrodziuchy... [']Kenio[']... siostrzane urodziny :)
A to jest szkrab z miotu U od Zir  Chlopak, kolega dla Imbirka. A kiedy?, no jak Zir od mamy odlaczy, a urodzil sie 30.11 wiec juz niedlugo
 Chlopak, kolega dla Imbirka. A kiedy?, no jak Zir od mamy odlaczy, a urodzil sie 30.11 wiec juz niedlugo 
khehhe a wiesz ze urzekl mnie wlasnie wyglad pyszczka

Chlopak, kolega dla Imbirka. A kiedy?, no jak Zir od mamy odlaczy, a urodzil sie 30.11 wiec juz niedlugo
khehhe a wiesz ze urzekl mnie wlasnie wyglad pyszczka

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

Cuuuudo   Boskie ubarwienie
 Boskie ubarwienie   gRATuluje
 gRATuluje  

Boskie ubarwienie
 Boskie ubarwienie   gRATuluje
 gRATuluje  
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
a przepraszam, skoro chłopak to łobuz  napatrzeć się na niego nie mogę
 napatrzeć się na niego nie mogę

napatrzeć się na niego nie mogę
 napatrzeć się na niego nie mogęOdp: Moje smrodziuchy... [']Kenio[']... siostrzane urodziny :)
zaraz, zaraz, tak w kwestii formalnej: czemu niby UFO? to nie jest mały zielony, jeno mały na zielonym... chociaż, kosmiczny faktycznie jest   i miot w końcu U...
 i miot w końcu U...  
gratuluję: Limbie i Imbirkowi- Ufa, Ufu - Limby i Imbira a sobie, że zdołałam powstrzymać się od brzydkiego uczucia zawiści

i miot w końcu U...
 i miot w końcu U...  gratuluję: Limbie i Imbirkowi- Ufa, Ufu - Limby i Imbira a sobie, że zdołałam powstrzymać się od brzydkiego uczucia zawiści

Slodziak miziu miziu dla Ufolca 
pysiaka ma slodkiego jak nie wiem co.. czy ja jestem jakas nie hallo czy to jest rexik?

pysiaka ma slodkiego jak nie wiem co.. czy ja jestem jakas nie hallo czy to jest rexik?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3
:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Teli.. rexik, rexik  moj pierwszy w zyciu
 moj pierwszy w zyciu 
odmienna nie zazdroscic A czemu Ufo... szczerze tak jakos mi sie spodobalo, a ciezko bylo myslec na imieniem na U... i jakos tak po lbie krazylo (lol) to Ufo... i zostal o.. Zir zaakceptowala i tadam
 A czemu Ufo... szczerze tak jakos mi sie spodobalo, a ciezko bylo myslec na imieniem na U... i jakos tak po lbie krazylo (lol) to Ufo... i zostal o.. Zir zaakceptowala i tadam  Ja tak mysle ze Ufolka, Ufcia, Ufolita
 Ja tak mysle ze Ufolka, Ufcia, Ufolita 
Modle sie tylko zeby Imbirek go zaakceptowal... a za jakies poltora miesiaca jak Bog da nowego kolege tez

moj pierwszy w zyciu
 moj pierwszy w zyciu 
odmienna nie zazdroscic
 A czemu Ufo... szczerze tak jakos mi sie spodobalo, a ciezko bylo myslec na imieniem na U... i jakos tak po lbie krazylo (lol) to Ufo... i zostal o.. Zir zaakceptowala i tadam
 A czemu Ufo... szczerze tak jakos mi sie spodobalo, a ciezko bylo myslec na imieniem na U... i jakos tak po lbie krazylo (lol) to Ufo... i zostal o.. Zir zaakceptowala i tadam  Ja tak mysle ze Ufolka, Ufcia, Ufolita
 Ja tak mysle ze Ufolka, Ufcia, Ufolita 
Modle sie tylko zeby Imbirek go zaakceptowal... a za jakies poltora miesiaca jak Bog da nowego kolege tez

słodziak
 słodziak   gRATuluję
 gRATuluję   i mizianko dla reszty stadka
 i mizianko dla reszty stadka 
Re: Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)
No i sie zlamalam i bedzie jeszcze jeden maluch. Nasza rodzinka powiekszy sie o to male cudo >>KLIK<<
Na szcescie dostalam dobra prace 

Jak ajlii do mnie zadzwonila, dluuugo myslalam. Balam sie. Nie wiedzialam czy psychicznie jestem gotowa na kolejnego malego inwalide. Ale nie moglam, jak zobaczylam te oczy Trzymajcie kciuki zeby malutkiemu nozki usprawnily sie na tyle ile sie da
 Trzymajcie kciuki zeby malutkiemu nozki usprawnily sie na tyle ile sie da 

Na szcescie dostalam dobra prace

Jak ajlii do mnie zadzwonila, dluuugo myslalam. Balam sie. Nie wiedzialam czy psychicznie jestem gotowa na kolejnego malego inwalide. Ale nie moglam, jak zobaczylam te oczy
Re: Moje smrodziuchy... [']Kluś['] - moze 2 stada w koncu :)
Limba, masz naprawde wielkie serducho 
a szczuras ma niesamowite szczescie, ze taki domek znalazl

a szczuras ma niesamowite szczescie, ze taki domek znalazl

Re: Moje smrodziuchy... czekamy na dwoch chlopcow :)
Limba, jesteś niesamowita    Maluszek cudowny
  Maluszek cudowny  Taki okruszek
 Taki okruszek  

Maluszek cudowny
  Maluszek cudowny  Taki okruszek
 Taki okruszek  
A tam,  a tam 
Bardzo o kciuki prosze dla malego aby to cholerstwo nie wrocilo. Ajlii mi pisala ze on klapie tylnymi loziami, a ja glupia pierwsze imie jakie mi sie skojarzylo to Kaczuszek 

Mam nadzieje ze wraz z Ufo juz w sobote beda u mnie.

Bardzo o kciuki prosze dla malego aby to cholerstwo nie wrocilo. Ajlii mi pisala ze on klapie tylnymi loziami, a ja glupia pierwsze imie jakie mi sie skojarzylo to Kaczuszek

Mam nadzieje ze wraz z Ufo juz w sobote beda u mnie.

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Limba -gratuluję. Mały chorasek cudny   . Czekamy na zdjęcia - duuużo zdjęć, jak tylko się u ciebie pojawią.
 . Czekamy na zdjęcia - duuużo zdjęć, jak tylko się u ciebie pojawią.