blee!
  blee!Nina: Ja 2 albo 3 tomy czytałam na wakacjach. 3 godziny i po książce
 . ale nawet fajne było. no i o koniach
Moderator: Junior Moderator

blee!
  blee! . ale nawet fajne było. no i o koniach

ale i tak wszystko z drugiego rozumiem
  ale i tak wszystko z drugiego rozumiem  

I czekać do północy pod księgarnią.
 I czekać do północy pod księgarnią. Za chwile ide po kilka red-bulli a o 24 pod księgarnie i będe czytać do rana
 Za chwile ide po kilka red-bulli a o 24 pod księgarnie i będe czytać do rana  

Mam legalnie, od Wydawcy, klątwa dementorów mnie nie obejmuje pod warunkiem, że do północy zachowam to co przeczytam dla siebieAgata pisze:Yyyy... Vella, czy mi się tylko wydaje, czy jest jeszcze PRZED północą, he? Klątwa Dementora, nu nu...
;]
Proszę sie nie śmiać. To jest potwornie ambitne. Nawet mam zamiar stracić noc z tego powodu...I czekać do północy pod księgarnią.
Jeszcze tylko ponad 13 h...

Bardzo lubię tę parę.
 Bardzo lubię tę parę. , mi zostało tylko jakieś 200stron
 , mi zostało tylko jakieś 200stron .
 .
 ]
] Wczoraj wieczorem skończyłam.
  Wczoraj wieczorem skończyłam.  Czasami serce waliło mi jak młotem a za chwile śmiałam sie jak opętana
  Czasami serce waliło mi jak młotem a za chwile śmiałam sie jak opętana   Tak jak mówiło mi sporo osób, książka nieco 'usłana trupami'... To wg mnie najlepsza część pod względem akcji, ciągle sie coś dzieje i jak sie zacznie czytać to ciężko przestać
  Tak jak mówiło mi sporo osób, książka nieco 'usłana trupami'... To wg mnie najlepsza część pod względem akcji, ciągle sie coś dzieje i jak sie zacznie czytać to ciężko przestać   Ostatni rozdział podobał mi sie tak sobie, z jednej strony fajnie, że jest to tak opisane i wiadomo co będzie później, a z drugiej strony, ile można umieścić w takim przypadku w jednym rozdziale?
  Ostatni rozdział podobał mi sie tak sobie, z jednej strony fajnie, że jest to tak opisane i wiadomo co będzie później, a z drugiej strony, ile można umieścić w takim przypadku w jednym rozdziale?  
   Każdy tom przeczytałam po kilka razy
 Każdy tom przeczytałam po kilka razy   
   Podobno ma być nakręcony w dwóch częściach;) Po przeczytaniu sie nie dziwie i mam nadzieje, że będzie właśnie tak
 Podobno ma być nakręcony w dwóch częściach;) Po przeczytaniu sie nie dziwie i mam nadzieje, że będzie właśnie tak