5 kuplążków w natarciu

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
unipaks

Re: moja kupka szczęścia

Post autor: unipaks »

Jak dobrze przeczytać dobre wiadomości :) . Kochane szczuraski , wyzdrowiały i jeszcze tak ładnie się zżyły - oby więcej takich wieści :)
A niechęci do pracy wcale nie potrzeba tłumaczyć absorbującym problemem ogonków czy tam innymi przyczynami .
Wszyscy wszak wiedzą , jak to z podejściem do prac wszelakich bywa... :D
Mizianko raz jeszcze :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
odmienna

Post autor: odmienna »

Bo pracowanie jest głupie. Człowiek nie jest do pracy stworzony, czego najlepszym dowodem jest fakt, że ona go męczy…ale, że bez pracy nie ma… dropsów, to… pozdrawiam całą Twoją zgraną Kupkę, ze wskazaniem na Karbonkę oczywista. :D
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

/ciesze sie, ze u Was wszystko w porządku, a nawet lepiej, bo dołączy tajemnicza istotka na : "I" :))

Wyczochraj Uzdrowione stadko :D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

ja bym małą nazwała Intimissimi , w skrócie Inti- a to tak a propos pani w bieliźnie na koszulce:P
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Babli

Post autor: Babli »

Na I? Indali, czyli silna.. :) Ale wiem, że merch gustuje w innych imionach. Iga, Irena, Idalia, Izylda? ;D
ol.

Post autor: ol. »

O kasting na imię ? Podrzucę też swoje pomysły.
Nie wiem którego szczurka się spodziewasz, ale jeśli miałby to być jeden z tych białych żagielków - to może Itaka ? Przywołuje na myśl jednocześnie podróż i dom.
Albo Irma, trochę staropanieńskie, ale z pewnością mała, ruchliwa panienka wlała by w to imię życie i nosiła z gracją :)
merch

Post autor: merch »

Indali mi sie bardzo podoba - jak Tobie tez akka to rezerwuj :).

Babli ja lubie wlasnie takie imiona no nie wiem godne ?

Uwazam ze szczur to dostojnosc i na dostojne imie zasluguje a nie jakies salmonelle , dzumy , cholery , furiaty itd :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
merch

Post autor: merch »

Irma jest ladne - tylko akurat mi sie xle kojarzy odpada :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

Babli dobre imię :) Rezerwuje :P
Obiecane zdjęcia potworków :P w niezbyt dobrej jakości, bo one są zbyt ruchliwe. Staram się jak mogę, ale zawsze w ostatnim momencie jak na złość się któreś obróci. Ok, to jedziemy "z koksem" :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Na więcej zdjęć nie pozwala mój hosting :)
Chyba muszę Dżumanowi jakąś dietę zrobić bo strasznie niezdarny się zrobił ostatnio. Ogólnie nigdy nie był zbyt zwinny ::) przez ostatnie dni Harpi sypia sama, a Dżuman z Karbo. I chyba mój kastracik stracił pozycje alfy w stadzie ;) Tylko nie wiem kto ją przejął.
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Śliczne kluchy :) Pierwsza fota najlepsza ;D Taki rozespany ciur :D
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Babli

Post autor: Babli »

*Delilah* pisze:http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/ ... ie1021.jpg

czy teeeee oczy mogą kłamać :)?
O tak! Tak sobie właśnie pomyślałam :D

Cieszę się, że Idali wygrało 8)
odmienna

Post autor: odmienna »

Dżumanowi lepiej od diety, zrobi mała Idali ;D - wiem, bo Blessiak właśnie przechodzi kurację przy użyciu Tobiaszka ;)
Awatar użytkownika
Akka

Maluszka o imieniu Indali dotarła po długiej podroży do mojego domu. Teraz jestem trochę zmęczona więc idę spać, ale jutro obiecuje zdjęcia :)
Obrazek
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
Akka

A więc są już pierwsze zdjęcia :) Maluszka jest niezwykle odważna i zwinna :D ciężko ją "upolować" ma zdjęciu, więc na razie tylko z klatki. Ma dość niezależny charakterek, i wciąż kombinuje ja by tu się zaszyć w jakiś kąt :D Czekam aż minie jej pierwszy stres, i jak wrócę wieczorkiem z uczelni zabieram się za łączenie.
Oto ona:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”