Jakie tam spóźnione, ważne, że są i że chciało ci się je złożyćA przy okazji załapałam się na spóźnione życzenia urodzinowe
Patologiczne zwierzęta Wentzowej
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Patologiczne zwierzęta Wentzowej
Dziękuję wszystkim bardzo, baaaaaaardzo za życzenia!
Dziękuję 
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Tak sobie przeczytałam jeszcze raz te moje dwa sklecone zdania i myślę, że w ogóle inny sens wyszedł...
To teraz się będę tłumaczyć: chodziło mi o temat Twojego wątku - jak zobaczyłam Patologiczne zwierzęta Wentzowej to myślałam, że padnę

To teraz się będę tłumaczyć: chodziło mi o temat Twojego wątku - jak zobaczyłam Patologiczne zwierzęta Wentzowej to myślałam, że padnę
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Nazwę zawdzięczam Alkendenewa pisze:To teraz się będę tłumaczyć: chodziło mi o temat Twojego wątku - jak zobaczyłam Patologiczne zwierzęta Wentzowej to myślałam, że padnę![]()
no tak...rękawiczki z atomówkami i rysiek zabił swoją matkę rządzą 
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
I ode mnie też życzenia stulecia!Rogu obfitości pełnego we wszelki dostatek oraz nieustających radości życia w zdrowiu , pośród przyjaciół 
(No i stało się , trafiliśmy na patologię
)
(No i stało się , trafiliśmy na patologię
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Oooo, Wnetzowa ma urodzinki!
Łiii, najlepszego ^^ 
-
klimejszyn
- Kontakt:
sto lat 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Łentyyl, stoooooooo laaaaaaaat 
Dziękuję raz jeszcze

Dzisiaj wyszłam z wypłoszami na świeże powietrze, położyłam wypłosze na drzewie, później na jakimś starym parapecie obok garażu i porobiłam kilka zdjęć
:

Dzisiaj wyszłam z wypłoszami na świeże powietrze, położyłam wypłosze na drzewie, później na jakimś starym parapecie obok garażu i porobiłam kilka zdjęć

"jak tylko spojrzy w bok- pryskamy!"

"chyba mi się szlaki turystyczne pomyliły!"
"schodzimy ze sceny. kurtyna! kurtyna? noooo, kurtyna nie bądź zgred!"

czy ty możesz tak po prostu wziąć norweżkę i posadzić na dworze?
nie boisz się, że poczuję skandynawskie wiatry i nawieje?
a w ogóle ja nie wiem kiedy wy ze szczurakami wychodzicie...jak wracam z pracy to zimno jest
...czyż nie dobija się koni...?
Fajne focisze 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Dziewczyny "sadzam" w miejscach skąd nie bardzo mają jak uciecsssouzie pisze:czy ty możesz tak po prostu wziąć norweżkę i posadzić na dworze?
nie boisz się, że poczuję skandynawskie wiatry i nawieje?
Hahahsssouzie pisze:"schodzimy ze sceny. kurtyna! kurtyna? noooo, kurtyna nie bądź zgred!"
wprawdzie spóźnione ale szczere życzenia, sto lat!!! i żeby szczurki zawsze były zdrowe 
Ciekawe, może też kiedyś odwarze się z moimi kokonami wyjść do ogródka
Ciekawe, może też kiedyś odwarze się z moimi kokonami wyjść do ogródka