Wody nie chce, generalnie tez nie ma apetytu, ratuje go zakraplaczem, w ktorym daje glukozę, nutri, jogurt..Przed chwiła zajrzałam do niego-pije jogurcik...
  Wody nie chce, generalnie tez nie ma apetytu, ratuje go zakraplaczem, w ktorym daje glukozę, nutri, jogurt..Przed chwiła zajrzałam do niego-pije jogurcik...
Moderator: Junior Moderator

jeśli pije jogurt możesz spróbować dać mu jakiegoś gerberka, albo kaszkę o niezbyt gęstej konsystencji. Pamiętaj też o sprawdzaniu ząbków, już jakiś czas ich nie ściera, więc trzeba sprawdzać czy nie przerastają. Dzielny ten Twój ogon, na pewno da radę
 jeśli pije jogurt możesz spróbować dać mu jakiegoś gerberka, albo kaszkę o niezbyt gęstej konsystencji. Pamiętaj też o sprawdzaniu ząbków, już jakiś czas ich nie ściera, więc trzeba sprawdzać czy nie przerastają. Dzielny ten Twój ogon, na pewno da radę 
 z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)
 z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*) Ogon reaguje na steryd, zaczyna jeść. Padaczka i w ogóle schorzenia neurologiczne nie ustępują z dnia na dzień, mały musi się ustabilizować, organizm przyzwyczaić do leków.
  Ogon reaguje na steryd, zaczyna jeść. Padaczka i w ogóle schorzenia neurologiczne nie ustępują z dnia na dzień, mały musi się ustabilizować, organizm przyzwyczaić do leków.  z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)
 z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)

A jak łapka? Może się nie rusza bo go łapka jeszcze boli?
 A jak łapka? Może się nie rusza bo go łapka jeszcze boli? z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)
 z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*) to oczko ma jedno wytrzeszczone..:/ nadal spożywa generalnie nutri..trochę jogurtu, dziś zrobiłam mu kaszkę dla dzieci ale jeszcze nie zjadl..chyba jest w szoku po tym zastrzyku..mam nadzieje...ale tego nutri coraz wiecej chce...za bardzo sie przyzwyczaja..no nie ma co ukrywać- nie pije wody ponad tydzień-gdyby nie ten specyfik juz by nie zył z odwodnienia:(następny zastrzyk w srode lub czwartek-obserwuje go bo narazie tylko to mi zostalo...
 to oczko ma jedno wytrzeszczone..:/ nadal spożywa generalnie nutri..trochę jogurtu, dziś zrobiłam mu kaszkę dla dzieci ale jeszcze nie zjadl..chyba jest w szoku po tym zastrzyku..mam nadzieje...ale tego nutri coraz wiecej chce...za bardzo sie przyzwyczaja..no nie ma co ukrywać- nie pije wody ponad tydzień-gdyby nie ten specyfik juz by nie zył z odwodnienia:(następny zastrzyk w srode lub czwartek-obserwuje go bo narazie tylko to mi zostalo...
 Szczurki po chorobie robią się wybredne, po okresie rozpieszczania smakołykami. Twój Oskarek widocznie ma charaketrek i wykombinował, że po co ma pić jakąś tam wodę skoro ma w miseczce słodki nutri
 Szczurki po chorobie robią się wybredne, po okresie rozpieszczania smakołykami. Twój Oskarek widocznie ma charaketrek i wykombinował, że po co ma pić jakąś tam wodę skoro ma w miseczce słodki nutri  Trzymam nadal kciuki za rekonwalescencję ogonka:)
 Trzymam nadal kciuki za rekonwalescencję ogonka:) z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)