Dziewczynki kochane

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Re: Dziewczynki kochane

Post autor: noovaa »

Kurcze ... Przykro mi :(

Niestety tak przy szczurkach czasem bywa ;/ ... Zwykle ostatecznie nie da się ustalić przyczyny ...Trzymaj sie.
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

przykro mi :( (*)

a na pewno nie było możliwości że została czymś gdzieś przyciśnięta w tej kanapie? krew na pyszczku by sugerowała wylew wewnętrzny...
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Albo coś z krzepnięciem, nie wiem...
Z resztą, nieważne, życia już to szczurkowi nie wróci. Przykro mi ogromnie [*]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

Bardzo mi przykro[*] :'(
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
ilona1

Post autor: ilona1 »

Kurcze Paulinko, nawet nie wiesz jak strasznie mi przykro :'( . Próbuje sobie wyobrazić co czułaś jak znalazłaś Colę. To nie moje kochanie, a jakoś tak mi się zapłakało. Powinniśmy być wszyscy przygotowani na podobne sytuacje, a jednak nigdy nie jesteśmy. Mam tylko nadzieję, że nie cierpiała :-[ , i że jej siostrzyczki pomogą Ci przejść przez ten trudny czas, (co tu dużo gadać) żałoby.
Pozdrawiam Cię gorąco i jestem z Tobą, mocno współczuję, a Colusi zapalam [*] - niech jej oświeca drogę w podróży za Tęczowy Most, niech jej tam będzie dobrze ^-^
Newbie

Post autor: Newbie »

dziękuję wszystkim za ciepłe słowa... strata przyjaciela jest straszna, tym bardziej jak ma miejsce w taki sposób :(

ale mam jeszcze moje dwie kochane iskierki, o które bardzo się martwiłam, na szczęście mają siebie nawzajem i całkiem nieźle sobie radzą
Pepsi nawet próbowała cyrkowych sztuczek: Obrazek "w jaki sposób można wysiorbać herbatkę z dna kufla długości własnego ciała"
i pozostałe zdjęcia z cyklu "bo wszystko co panci smakuje lepiej" (jeszcze z udziałem Colki [*])
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

http://img830.imageshack.us/i/dsc00088m.jpg/ ::) :D :D niewątpliwie z kufla bardzo smakowało ::)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
noovaa

No wiesz... . raz przez moją nieuwagę Jagódka sparzyła ryja kradnąc torebkę z herbaty ... Torebka w herbacie jest celem jej życia, jej istnienia... Gdyby nie torebki w herbacie, pobyt Jagódki u mnie nie miałby sensu .... dlatego po sparzonym ryjku, wróciła po nią po pół godziny, jak już ostygła :D
Obrazek
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Newbie

aj tak, woreczki z herbaty... moje kiedyś tak się starały ukraść że kubek łajzy zbiły, ale nie zniechęciło to ich, kradną dalej :)
Obrazek
Awatar użytkownika
noovaa

Najpierw wylizują co się da... potem kitrają do czasu aż wyschnie, żebym przypadkiem nie znalazła... a jak jest już suchy to wyciągają na środek pokoju i zabawa się zaczyna xD ...
Obrazek
Newbie

a, wkleję i tu :)

Fanta z moimi tymczasowymi dziewczynkami : Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

Matko, ale mi stracha narobilas!
Weszlam na temat o transporcie a tam, ze ktoś szuka go dla dziewczynek od ciebie, ale uff, ze to tylko dla tymczasek:)
Awatar użytkownika
furburger

Post autor: furburger »

Jakie piękne !!!
Manfred :'( [*] Alfred :'( [*] Bolesław :'( [*] Kayomi :'( [*]
valhalla

Post autor: valhalla »

Przykro mi z powodu Twojej małej... biedna Colka :( Szczurki kradną serca tak szybko, tak łatwo... a potem zostaje ból. Ale pomyśl, jaka była szczęśliwa ta Twoja Cola. Dostała od Ciebie dużo lepsze życie, niż miała w zoologu i choć krótko się nim cieszyła, to z pewnością była szczęśliwa. Myślę, że powodem mógł być jakiś nieszczęśliwy wypadek... teraz już nie dojdziesz, co i jak. Niech maleńka spoczywa w pokoju [*] a Ty nie trać wiary, bo świetnie się opiekujesz szczurkami :)

A te tymczasowe panienki są przeurocze!
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

http://img830.imageshack.us/i/dsc00088m.jpg/ Mam bardzo podobne zdjęcie mojej Lucy [*] też w kuflu. :) Te szczurki to wszędzie się wpakują, moje dziewczyny wczoraj wchodziły mi do opakowania z płatkami kosmetycznymi. :D Mam zdjęcia wrzucę je później do mojego wątku. :)
Pozdrawiam!
9 duszyczek za TM [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”