Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Lajla zupelnie jak ja 
 heheh...  ej ej a tak wogole ty tu nie bajeruj tylko zdjecie dawaj... bo cos mi sie widzi ze to ty bedziesz ta kolba 
 hehe (zartuje)

ja bajeruje ??
a w ogole czy moje zdjecie jest tego warte zeby ukazac sie na swiarlo ekaranu, czy nie lepiej ogladac piekne szczurze pyszczki niz moja gebule ktora wychodzi zawsze ajk pobita,pijana i nacpana... eeeh no i oczywiscie zawsze bardzo inteligetna mina... to przeztio ze przed apaartem zawsze sie pesze... buuu a moze przyczepicie sie do eruntale ktora tez tylko papla i papla a jakos nie ma zamiaru sowjego zdjecia wstawic :twisted:

a w ogole czy moje zdjecie jest tego warte zeby ukazac sie na swiarlo ekaranu, czy nie lepiej ogladac piekne szczurze pyszczki niz moja gebule ktora wychodzi zawsze ajk pobita,pijana i nacpana... eeeh no i oczywiscie zawsze bardzo inteligetna mina... to przeztio ze przed apaartem zawsze sie pesze... buuu a moze przyczepicie sie do eruntale ktora tez tylko papla i papla a jakos nie ma zamiaru sowjego zdjecia wstawic :twisted:
o nie kochaniutka.dam dam, tylko ten film wywolam...(notabene musze znalesc ciemnie fotograficzna poniewaz widzi mi sie ze sie zacial...cholerny zenit! T.T 
 ).a cala reszta nie wierzyc lajli-wyglada ajk czlowiek normalny-nie ulegajcie histerii, to zaden potwór z bagien 
 .i przestancie ciagle  o sobie powtarzac "paskuda jestem, nie uciekajcie, mam nadzieje ze monitor nie speka". :idea: kazdy jest soba i to wystarczy :idea: czy uslysze \"amen\"? :roll: 

"Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami 
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none

Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none
amen :lol:

Sarenka-jeździsz czasem po Chorzowskiej w Bytomiu?? bo jakoś mi sie kojazy ta kurtałka i ścigacz:-)

Pozdrawiam Mariusz
Im bardziej poznaje ludzi, tym bardziej kocham zwierzeta...

Im bardziej poznaje ludzi, tym bardziej kocham zwierzeta...
Lulu wstyd przyznac :oops: ale od kirdy masz Dantego?

Wake Up Little Sparrow

heh... jeszcze go nie mam...
narazie tylko go poznalam....

narazie tylko go poznalam....
A bedzie twoj, w przyszlosci niedalekiej ?
PS Ladne z ciebie malenstwo

PS Ladne z ciebie malenstwo
Wake Up Little Sparrow

niom...
pewnie w okolcach 20 listopada... tak Banshee??
PS dziekuje :oops: w imieniu Dantego

pewnie w okolcach 20 listopada... tak Banshee??
PS dziekuje :oops: w imieniu Dantego
Jak mam zdjęcie tu wstawić??

Edgar kupiony 30.10.2004
Pixi w moim sercu

Pixi w moim sercu
jesli masz zdjecie na kompie, mozesz wejsc to do albumu i wgrac do albumu, w tedy zjdecie bedzie mialo swoj adres ktory wklejasz miedzy [img]i[/img] czyli adres ma byc [img]tu[/img] jesli wszystko dobrze zrobiz bedzie dobrze
np.
[img]http://ratx.w.interia.pl/z/04-01-04_08740.jpg[/img]
a to ja jestem ja... ale teraz nikt nie bedzie musial mojego zdjecia wklejac bez mojej zgody a ja sie nie bede marwtic ze zle wyszlam bo to chyba moje najlepsze zdjecie :lol: tylko robione komorka :? no coz ...
tylko nos mi trochu za duzy wyszedl

-----
Proszę o nie stosowanie zdjęć większych niż 300 na 300 pikseli (wyjątek stanowią fotki, które po zmniejszeniu nie byłyby tak dobrze widoczne), od zamieszczania tak dużych zdjęć jest galeria. Zawsze można obciąć boki.

np.
[img]http://ratx.w.interia.pl/z/04-01-04_08740.jpg[/img]
a to ja jestem ja... ale teraz nikt nie bedzie musial mojego zdjecia wklejac bez mojej zgody a ja sie nie bede marwtic ze zle wyszlam bo to chyba moje najlepsze zdjecie :lol: tylko robione komorka :? no coz ...
tylko nos mi trochu za duzy wyszedl
-----
Proszę o nie stosowanie zdjęć większych niż 300 na 300 pikseli (wyjątek stanowią fotki, które po zmniejszeniu nie byłyby tak dobrze widoczne), od zamieszczania tak dużych zdjęć jest galeria. Zawsze można obciąć boki.
					Ostatnio zmieniony pt mar 04, 2005 2:45 pm przez lajla, łącznie zmieniany 1 raz.

no mam zdjęcie na kompie ale nadal nie potrafie tego wkleić

Edgar kupiony 30.10.2004
Pixi w moim sercu

Pixi w moim sercu
no widzisz Lajla nie pekl mi monitor... a ty sie tak balas :lol: jestes calkiem fotogeniczna a nie 

- 
				Monia

ja bym tez siebie pokazała ale nie umiem tych zdjec wklejac... 
(
czy jakbym komus na maila wyslala swoja fote to byscie mnie wkleili? ja bym bardzo chciała... i zdjęcie Natusi... zalezy mi szczegolnie na jej zdjęciu...

mam w komputerze duzo fotek no i niestety nie umiem ich wykorzystac poza wyslaniem na poczte

czy jakbym komus na maila wyslala swoja fote to byscie mnie wkleili? ja bym bardzo chciała... i zdjęcie Natusi... zalezy mi szczegolnie na jej zdjęciu...
mam w komputerze duzo fotek no i niestety nie umiem ich wykorzystac poza wyslaniem na poczte
					Ostatnio zmieniony ndz lis 07, 2004 10:26 pm przez Monia, łącznie zmieniany 1 raz.

heh
wklej do albumu na forum
pozniej jak juz wlkleisz to wez ten adres url zdjecia... i wklej na forum

wklej do albumu na forum
pozniej jak juz wlkleisz to wez ten adres url zdjecia... i wklej na forum