A maleństwo słociutkie, takie małe coś z wielkimi uszolami. Ślicznota... Musi być maluteńka, bo przy Nesce wygląda, jak orzeszek, a Nesca na pewno jest podobnej wielkości, jak siostra
Pandziulowe stadko ;3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Pandziulowe stadko ;3
Ale super dziewczyny !! I faktycznie modelki co się zowie, jedna lepsza od drugiej 
A maleństwo słociutkie, takie małe coś z wielkimi uszolami. Ślicznota... Musi być maluteńka, bo przy Nesce wygląda, jak orzeszek, a Nesca na pewno jest podobnej wielkości, jak siostra
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

- handzia600
- Numer GG: 12805114
A no masz rację Neska waży około 175g a mała teraz około 40 podejrzewam
więc drobinka w porównaniu do haszczura 
Jaaa ale fajne zdjęcia! A dziewczyny są prześliczne!Neura, maleństwo jest takie drobniutki i jak to ktoś zauważył ma taką niewinną minkę
A Neska ślicznie haszczeje 
- malina89_dg
Upragnione zdjęcia 
Śliczne dziewczyny
Cudowny haszczurek z Neski
i czarnulka z Neury
na tych zdjęciach wyglądają jak mama i córcia
widać że starsza opiekuje się młodszą
a młodsza pewnie nie odstępuje na krok
wspaniałości kochane
uwielbiam patrzeć na szczurki tulące się do siebie 
Śliczne dziewczyny
Cudowny haszczurek z Neski
Ze mną: Teodor i Leon 
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
- handzia600
Fakt Neska bardzo szybko haszczeje - dorasta mi dziewczyna mam nadzieję że zdążę z pogadanką na takie tam ...
Neska tak szczerze powiedziawszy opiekuje się nią iska , myje ale w pewnych momentach ma jej już dosyć bo mała nie odstępuje jej na krok , jest wzorem do naśladowania
Podgryza ją za uszy a Neska się wścieka
No i te piski jak takie maleństwo jest deptane w nocy ... Ale już niebawem zamieszkają z Nadią w klatce więc będzie tylko lepiej.
Boję się tylko o to że te małe huherko przejdzie mi przez szpary w klatce (a to klatka rozkładana ) , mam nadzieję że przytyje na tyle że się nie zmieści
Neska tak szczerze powiedziawszy opiekuje się nią iska , myje ale w pewnych momentach ma jej już dosyć bo mała nie odstępuje jej na krok , jest wzorem do naśladowania
Boję się tylko o to że te małe huherko przejdzie mi przez szpary w klatce (a to klatka rozkładana ) , mam nadzieję że przytyje na tyle że się nie zmieści
Jak na nią patrzę, to moim marzeniem staje się czarny szczurek. Kurczę!
Moje ogony były w podobnym wieku, a też jeden się uparł, że drugi jest jego największym autorytetem
I chodził za nim, przytulał się, ciągle piszczał, doglądał, czy przyjaciel mu nie zginął. Strasznie był do niego przywiązany. A tutaj takie maleństwo to pewnie musiało szybko znaleźć kogoś do naśladowania.
Ale ona piękna
Moje ogony były w podobnym wieku, a też jeden się uparł, że drugi jest jego największym autorytetem
Ale ona piękna
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Jak na nią patrzę, to moim marzeniem staje się czarny szczurek. Kurczę!
I chodził za nim, przytulał się, ciągle piszczał, doglądał, czy przyjaciel mu nie zginął. Strasznie był do niego przywiązany. A tutaj takie maleństwo to pewnie musiało szybko znaleźć kogoś do naśladowania.
Ale ona piękna
Ale ona piękna
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
- handzia600
szczurki dzisiaj dostały drugą porcje ivermectin. Plus scanomune z powodu porfiryny u Neski a dla dziewczyn profilaktycznie 
dostałam dzisiaj od Pani która skończyła zootechnikę ( obecnie ma 50lat) ksiązki z jej studiów
nie ukrywam że się ogromnie cieszę , ułatwiła mi naukę do egzaminu
3 tomy zootechniki
anatomia i fizjologia zwierząt , choroby bydła ale na ich podstawie mam wgląd do chorób zakaźnych wszystkich zwierząt ( co za świetne materiały )
i... genetyka ogólna i molekularna - będę uczyć się podstaw genetyki gdyż zauważyłam że to sie opłaca na przyszłość
I inne ciekawe książki + mam otrzymać jeszcze drugą furę. Nie ukrywam zadowolenia hurra 
dostałam dzisiaj od Pani która skończyła zootechnikę ( obecnie ma 50lat) ksiązki z jej studiów
- handzia600
A więc relacja z łączenia (w końcu) dzisiejszego już w klatce :
Ivermectyna podana dla każdej z osobna. Dla Neski i Neury zostały jeszcze po jednej dawce , a Nadia otrzymała dzisiaj pierwszą.
Klatkę z TŻ wyszorowaliśmy z każdej możliwej strony hamaki , domki , tunele etc. wszystko wyprane zawieszone nowe rzeczy reszta poprzestawiana. Jeść ... chciałam im dzisiaj dać ale jak widzę co się dzieje w klatce zastosuje się do rady 12h.
Klatka podskakuje , trzęsienie ziemi istne
Mój TŻ ma więcej spokoju w sobie niż ja , słysząc piski ... Oczywiście odbywa się non stop walka 'kangurów' boxing i kopniakos w dupalos
Nadia jest jednak samicą próbującą być alfa... Chce je zdominować nękając Neskę. Mała w pewnym momencie miała je w dupce i usiadła na najwyższym hamaku patrząc się na to z góry
Piski , wrzaski , turlanki , przepychanki - a Nadia mimo nowych dwóch koleżanek dalej obgryza pręty
Czuję że dzisiejszego dnia żadna z nich nie prześpi czyli noc może będzie cicha
Chociaż ciężko mi siedzieć i się na to patrzeć nie reagować bo piski są przeraźliwe , mam nadzieję że nie dojdzie do ran...
Ivermectyna podana dla każdej z osobna. Dla Neski i Neury zostały jeszcze po jednej dawce , a Nadia otrzymała dzisiaj pierwszą.
Klatkę z TŻ wyszorowaliśmy z każdej możliwej strony hamaki , domki , tunele etc. wszystko wyprane zawieszone nowe rzeczy reszta poprzestawiana. Jeść ... chciałam im dzisiaj dać ale jak widzę co się dzieje w klatce zastosuje się do rady 12h.
Klatka podskakuje , trzęsienie ziemi istne
Ojojoj
Trzymam kciuki 
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Wszystko bedzie dobrze muszą znaleźć wspólny język 
- handzia600
No mam nadzieję jak na razie jest średnio. Dałam im przysmaki po jednym dla każdej serowe VL to Nadia wyrwała z pyszczków Neski i Neury zaniosła w kąt... To dałam pół paczki tego jak nie więcej wysypałam im , Nadia po jednym nosiła w to miejsce i w dodatku układała je łapkami O_o Nie mogę jakoś tak te 12 h ich głodzić. Ale Nadia będzie tak miała bo jest przyzwyczajona o walkę o jedzenie.
Tymczasem znikać będę , 31 zadań ( w tym po kilka-kilkanaście podpunktów ) z fakultetów - matematyka
Tymczasem znikać będę , 31 zadań ( w tym po kilka-kilkanaście podpunktów ) z fakultetów - matematyka
Miałam to samo. Też nie mogłam usiedzieć spokojnie słysząc te przeraźliwe piski...Chociaż ciężko mi siedzieć i się na to patrzeć nie reagować bo piski są przeraźliwe
Ale na pewno w końcu się dogadają, moje też się dogadały i jest OK. U Ciebie też będzie OK. Niestety trzeba to przetrwać...
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola

W końcu o Nadia nauczy sie ze jedzenia jest duzo i starczy dla każdej ale chowac moze z nawyku juz zawsze "w razie czego"