No moja małża, jakby zobaczył następną klatkę, po tej, którą kupiłam miesiąc temu, to by mnie z chaty wyrzucił... Zwłaszcza, że z kasą cienko... Gdyby nie to, to bym się postawiła i nie byłoby ale... U mnie nie ma to tamto Ale ta kasa... Świat kręci się tylko koło d..u i kasy, chociaż jedno drugiego nie wyklucza
Tylko teraz (bo oczywiście myślę o czwartej) chciałabym taką niebieską... Więc pewnie skończyłoby się na piątce (gdybym już miała tą niebieską), bo te huszczurki są po prostu piękne... A ja mam za miękkie serce
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Wszystkie samice mają dom tymczasowy a panów zabieram w poniedziałek do siebie na 5 dni a potem jeżeli facet zgodzi się przewieźc je do wawy znajdą dom u Cann
mam transport na piątek dwóch samców do Warszawy także jeżeli ktoś z Białegostoku chce adoptować samca to jest ostatni dzwonek. teraz szukamy do gdańska.
samce idą do Warszawy dzisiaj a we środę do Gdańska natomiast zostały jeszczer dwie samice jedna 4 miesięczna druga 9 miesięczna matka miotu. ktoś chętny ?