[JASTRZĘBIE ZDRÓJ] polecani i niepolecani
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- 
				tygrys1985
[JASTRZ?BIE ZDRÓJ] polecani i niepolecani
Czy orientujecie się forumowicze z okolic, który w Jastrzębiu wet jest najlepszy? byłam obok GWARKA, lekarz ok, ale jak zobaczył, że wyciągam szczura to tak się wystraszył,że zapomniał skasować za wizytę  :jezor2: 
Na Opolskiej dziś byłam się zorientować, ile za wizytę, to jak powiedziałąm, co za zwierzaki przyniosę na kontrolę, reakcja: szczury?????takie piwniczne??? aha, hodowlane???yyy..... (tu cena), ale będziesz je trzymała???
jeden wielki lol :haha:

Na Opolskiej dziś byłam się zorientować, ile za wizytę, to jak powiedziałąm, co za zwierzaki przyniosę na kontrolę, reakcja: szczury?????takie piwniczne??? aha, hodowlane???yyy..... (tu cena), ale będziesz je trzymała???
jeden wielki lol :haha:
					Ostatnio zmieniony ndz lis 26, 2006 3:26 pm przez tygrys1985, łącznie zmieniany 1 raz.

[quote="tygrys1985"]byłam obok GWARKA, lekarz ok, ale jak zobaczył, że wyciągam szczura to tak się wystraszył,że zapomniał skasować za wizytę [/quote]
Eeee, są tam dwaj weterynarze, nie wiedziałam, że któryś boi się szczurów... Chodziłam tam z moim Ś.P. Sarumanem - weterynarz był zdecydowanie ok, nawet próbował wsadzić szczurola do rękawa... co prawda od krótkiej koszulki więc mu nie wyszło...
Na Opolskiej to konował, nie weterynarz, mam przykre psie doświadczenia, a jeżeli wet nie radzi sobie z psem, to co dopiero z gryzoniem...
Fajna pani weterynarz jest w okolicach Bożka, świetnie zajmowała sie moim żółwiem, niestety nie wiem jak sprawa stoi w tym wypadku ze szczurami :drap: Ogólnie w Jastrzębiu typowo "gryzoniowego weterynarza" nie znajdziesz, musisz zastosować metodę prób i błędów niestety...

Eeee, są tam dwaj weterynarze, nie wiedziałam, że któryś boi się szczurów... Chodziłam tam z moim Ś.P. Sarumanem - weterynarz był zdecydowanie ok, nawet próbował wsadzić szczurola do rękawa... co prawda od krótkiej koszulki więc mu nie wyszło...
Na Opolskiej to konował, nie weterynarz, mam przykre psie doświadczenia, a jeżeli wet nie radzi sobie z psem, to co dopiero z gryzoniem...
Fajna pani weterynarz jest w okolicach Bożka, świetnie zajmowała sie moim żółwiem, niestety nie wiem jak sprawa stoi w tym wypadku ze szczurami :drap: Ogólnie w Jastrzębiu typowo "gryzoniowego weterynarza" nie znajdziesz, musisz zastosować metodę prób i błędów niestety...
- 
				tygrys1985
Zona ja obok GWARKA byłąm ponad rok temu, był młody lekarz i jakaś pani w kitlu, ten młodziak się właśnie tak wystraszył, może był na stażu albo cuś??
Aha, dzięki za info o Opolskiej, dobrze, że się tam nie wybrałam...
Mówisz na Bożka? nie orientuję się gdzie dokładnie :drap:
A co powiesz o lecznicy w Zdroju na 1 Maja??

Aha, dzięki za info o Opolskiej, dobrze, że się tam nie wybrałam...
Mówisz na Bożka? nie orientuję się gdzie dokładnie :drap:
A co powiesz o lecznicy w Zdroju na 1 Maja??
NA OPOLSKA NIE IDZCIE TO BD GWÓŹDŹ DO TRUMNY !!!

RE: [JASTRZĘBIE ZDRÓJ] polecani i niepolecani
Jeśli mowa o wecie w GWARKU to ja osobiście niepolecam dla szczurka już lepiej zająć się szczurem samemu niż iść do niego (ten gość bo jest jeszcze taka babka z nią już prędzej dojść do ładu) mianowicie chciałem kiedyś szczurowi przyciąć pazurki (drapał nimi jak szalony) jak mu o tym powiedziałem to popatrzył na mnie jak na debila i zapytał ze zdziwieniem "SZCZUROWI !!!". Dziś byłem na Opolskiej i tamten już bardziej wiedział o co chodzi popatrzył na szczura pooglądał i od razu mi powiedział co to za choroba. A ze szczurem mojej siostry jak byłem u tego w GWARKU to koleś niewiedział jak się za to zabrać. Podajcie jakiegoś dobrego weta w Jasterzębiu jak znacie. Z góry dzięki.

R.I.P. [*] Husky

Szczerze mówiąc to najbliższy dobry wet szczurowy jest w Gliwicach...

Aha łał czyli w Jastrezębiu do weterynarza można iść tylko z psem i kotem :p

R.I.P. [*] Husky

- 
				tygrys1985
spróbuj na Ruptawie w klinice małych zwierząt

Re: [JASTRZĘBIE ZDRÓJ] polecani i niepolecani
Hej! Chciałam powiedzieć coś na temat weterynarzy w naszym mieście. Otóż, Pan z Opolskiej jest dobrym weterynarzem, śmiem zaryzykować że najlepszym w Jastrzębiu. Trzy lata utrzymał mojego szynszyla chorego na nadciśnienie przy życiu i to tak że zwierzątko nie męczyło się, żyło sobie normalnie, jak zdrowe, teraz chodzę tam ze szczurkiem i nie narzekam, chociaż nie zawsze od razu weterynarz trafia w chorobę. Ze moim szczurkiem byłam też na 1 maja - nie polecam, Pani weterynarz nawet nie wzięła szczura do ręki, a Pan weterynarz w tej "klinice" powiedział żebym następnym razem przyszła z czymś innym, większym jak to się wyraził. Natomiast Pan weterynarz z Gwarka (teraz klinka na Katowickiej) był bardzo nie miły, długo musiałam czekać a się nami zajmie mimo że nie było nikogo prócz nas, dał jakąś radę, zastrzyk ale szczurka nawet nie obejrzał. Z daleka ocenił co jest szczurkowi (drapał się do krwi), nawet nie obejrzał ranek, nie spojrzał na sierść, nic, kompletnie ZERO badania! I na dodatek gdy powiedział mi że powinnam dać szczurkowi "pstryczka w nos" jeżeli gryzie...  Jego zastrzyk nic nie dał, rady troszkę pomogły. Ogółem ŻENADA. Innych weterynarzy nie znam, na razie zostanę przy Panu z Opolskiej, jak dotąd jest on naszym najlepszym weterynarzem.

- Blackberry
Zgadzam się w 100% z Nati! Pan weterynarz na Opolskiej jest naprawdę bardzo dobry, nie wiem skąd o nim takie niemiłe komentarze. Mój staruszek Tomcio miał już dwa ogromne ropnie (teraz zrobił się trzeci i znów dr Sułkowski będzie musiał ratować w poniedziałek  ), podczas każdej wizyty wet oglądał go dokładnie, ważył, podawał coś na rodzaj narkozy i robił punkcję, żeby sprawdzić czym jest guz. Podczas zabiegów zakrapiał szczurkowi oczka i przykładał do niego mini termos zrobiony z plastikowego pojemniczka wypełnionego ciepła wodą żeby zwierzątko się nie wyziębiło. Pozwalał mi nawet patrzeć na operacje, jak wlazłam za nim bez pytania do pokoju zabiegowego.
), podczas każdej wizyty wet oglądał go dokładnie, ważył, podawał coś na rodzaj narkozy i robił punkcję, żeby sprawdzić czym jest guz. Podczas zabiegów zakrapiał szczurkowi oczka i przykładał do niego mini termos zrobiony z plastikowego pojemniczka wypełnionego ciepła wodą żeby zwierzątko się nie wyziębiło. Pozwalał mi nawet patrzeć na operacje, jak wlazłam za nim bez pytania do pokoju zabiegowego.
Innym razem przyszliśmy do niego z moim chłopakiem w celu wytępienia wszołów u świeżo zakupionych szczurków, nawet nie wziął złotówki za spryskanie ich.
Mój piesek był tam także operowany i mimo sędziwego wieku (wtedy miała 13 lat) nie miała żadnych powikłań po zabiegu. Przy okazji wyczyścili (bo operował ją dr Sułkowski i jakaś pani ) jej uszy oraz usunęli kamień nazębny, choć wcale o tym nie wspominaliśmy.
) jej uszy oraz usunęli kamień nazębny, choć wcale o tym nie wspominaliśmy.
Naprawdę POLECAM weterynarza na Opolskiej, widać ze ma podejście do zwierząt.

), podczas każdej wizyty wet oglądał go dokładnie, ważył, podawał coś na rodzaj narkozy i robił punkcję, żeby sprawdzić czym jest guz. Podczas zabiegów zakrapiał szczurkowi oczka i przykładał do niego mini termos zrobiony z plastikowego pojemniczka wypełnionego ciepła wodą żeby zwierzątko się nie wyziębiło. Pozwalał mi nawet patrzeć na operacje, jak wlazłam za nim bez pytania do pokoju zabiegowego.
), podczas każdej wizyty wet oglądał go dokładnie, ważył, podawał coś na rodzaj narkozy i robił punkcję, żeby sprawdzić czym jest guz. Podczas zabiegów zakrapiał szczurkowi oczka i przykładał do niego mini termos zrobiony z plastikowego pojemniczka wypełnionego ciepła wodą żeby zwierzątko się nie wyziębiło. Pozwalał mi nawet patrzeć na operacje, jak wlazłam za nim bez pytania do pokoju zabiegowego.Innym razem przyszliśmy do niego z moim chłopakiem w celu wytępienia wszołów u świeżo zakupionych szczurków, nawet nie wziął złotówki za spryskanie ich.
Mój piesek był tam także operowany i mimo sędziwego wieku (wtedy miała 13 lat) nie miała żadnych powikłań po zabiegu. Przy okazji wyczyścili (bo operował ją dr Sułkowski i jakaś pani
 ) jej uszy oraz usunęli kamień nazębny, choć wcale o tym nie wspominaliśmy.
) jej uszy oraz usunęli kamień nazębny, choć wcale o tym nie wspominaliśmy.Naprawdę POLECAM weterynarza na Opolskiej, widać ze ma podejście do zwierząt.
Szukasz czworonożnego przyjaciela? Ja swojego znalazłam tutaj :-)

- 
				MiłośnikSzczurków
Najlepiej nie iść nigdzie w Jastrzębiu, jak już to na ul.Katowicką, bardzo dobra klinika i już tam leczyłem zwierzaki   a taki na prawdę świetny lekarz to dr Budzik w Pawłowicach na ul. Karola Miarki 3, nazywa się dokładnie Zbigniew Budzik i jest świetny! Nie jest polecany na forum bo może mało osób o nim wie, ale jeżeli jest ktoś z okolic Pawłowic niech jedzie do dr Budzika!!! A w życiu to nie idźcie na 1 Maja w Zdroju!
  a taki na prawdę świetny lekarz to dr Budzik w Pawłowicach na ul. Karola Miarki 3, nazywa się dokładnie Zbigniew Budzik i jest świetny! Nie jest polecany na forum bo może mało osób o nim wie, ale jeżeli jest ktoś z okolic Pawłowic niech jedzie do dr Budzika!!! A w życiu to nie idźcie na 1 Maja w Zdroju!

a taki na prawdę świetny lekarz to dr Budzik w Pawłowicach na ul. Karola Miarki 3, nazywa się dokładnie Zbigniew Budzik i jest świetny! Nie jest polecany na forum bo może mało osób o nim wie, ale jeżeli jest ktoś z okolic Pawłowic niech jedzie do dr Budzika!!! A w życiu to nie idźcie na 1 Maja w Zdroju!
  a taki na prawdę świetny lekarz to dr Budzik w Pawłowicach na ul. Karola Miarki 3, nazywa się dokładnie Zbigniew Budzik i jest świetny! Nie jest polecany na forum bo może mało osób o nim wie, ale jeżeli jest ktoś z okolic Pawłowic niech jedzie do dr Budzika!!! A w życiu to nie idźcie na 1 Maja w Zdroju!Miła + Coffe = kochane szczuraski!

Hejj ja jestem z Jastrzębia na Opolskiej Nigdy Nigdy Nigdy wykończył mi chomika i psa to nie wterynarz nie nadaje się w Zdrojuu kiedyś byłam z psem przyjaciółki dobry jest:) ale i tak najlepszy jest w Pawłowicach na domkach