Skaven (28.12.03 Ok.04:25)

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Post autor: krwiopij »

przegralismy... tak dzielnie walczyl, ale nie udalo mu sie... weterynarz podal mu jakies leki, ale to juz nie mialo sensu... zdecydowalam sie skrocic mu cierpienia... zanim weterynarz podal zastrzyk, skavenek zaczal lapac powietrze pyszczkiem i resztka sil przyczolgal sie do mnie... jego malenkie serduszko przestalo bic... cierpienie nareszcie sie skonczylo...
nie moglam go tam zostawic... on nie jest odpadem medycznym... to juz tylko zimne martwe cialko, ale pochowam go tak, jak powinno sie chowac przyjaciela...
biedny, biedny maly diego... nie ma juz wujcia skavena... zostales sam...
a moje male sloneczko spotkam jeszcze... po drugiej stronie teczy...
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
martwa
Kontakt:

Post autor: martwa »

..całą noc śledziłam topic o walce twojego szczurka w innym dziale, jak tylko zerknęłam teraz z rana na boarda jakiś dziwny grymas przeszedł po mojej twarzy, jak ujrzałam, że tym razem krwiopijka wypowiada się w 'odeszłych..'; chciałam tylko powiedzieć, że bardzo mi przykro, łączę się w bólu :( all rats goes to heaven..
czasami po prostu brakuje kamieni
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Post autor: krwiopij »

wlasnie mija miesiac odkad skaven i maly diego odeszli... tyle sie zmienilo w tak krotkim czasie... mefit i diabel skutecznie odciagaja moje mysli od straty ukochanych ogonkow... nie na tyle, zeby zapomniec... na szczescie... nie chce zapeszac, ale pokusze sie o mala zpowiedz - w te ferie powinnam skonczyc prace nas strona o moich aniolkach... raczej nie powali nikogo na kolana, ale bedzie... a to najbardziej sie liczy, prawda? :)
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”