Mozliwe zatrucie silikonem ?

Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
koti184

Mozliwe zatrucie silikonem ?

Post autor: koti184 »

Mialam 2 szczurki u siebie w akwarium. Do tej pory wszystko bylo ok z nimi ale teraz cos sie dzieje. Nie wiem co to spowodowalo ale jeden mi zdechl mimo ze byl  mlody a drugi jest na wyczerpaniu:( zdrowo je odzywiam i z mojej strony wszystko jest chyba ok. Czy mozliwe zeby silikon z akwarium cos im zrobil?? Nie mam pojecia co zrobic:(( Jestem zrozpaczona:( Pomocy!!!

//Przeniesione do odpowiedniejszego dzialu.
limba81 mod
Ostatnio zmieniony pt lut 23, 2007 8:54 pm przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
yss

RE: Pytanie ogólne - Blue

Post autor: yss »

koti - chyba to nieodpowiedni temat, tzn wątek...
akwaria nie nadają się dla szczurów, bo mają fatalną wentylację. jak często szczurki biegają i jak duże jest akwarium? co dokładnie jedzą? czy mają uczulenie? czy mogły się zatruć [czymś oprócz silikonu?]

[przepraszam, że tu odpowiadam, ale gdzie mam to w tej chwili zrobić? :)]
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
limba

RE: Mozliwe zatrucie?

Post autor: limba »

koti a czy bylas ze szczurem u weterynarza? Oczywiscie ze mogly zatruc sie silikonem.
Jakie objawy ma Twoj szczur?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne / ogół objawów”