RE: Moje piąąkne damy:)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje piąąkne damy:)
Witam:) od wczoraj jestem wiezniem 2 szczurzych serduszek:)
Chcialabym je Wam przedstawic:)
Oto moje ślicznotki:D
[attachment=798]
[attachment=799]
[attachment=800]
[attachment=801]
[attachment=802]
[attachment=803]
Dziewczyny sa przecudowne,kochane,lubia mizianki(przynajmniej w dizen:)maja 2mies.
jeszcze boja sie wchodzic na reke, ale pomalu i do tego dojdziemy:)
Jest tylko jeden malutki problem:)niemam zadnego pomyslu na imiona:)nic mi do nich nie pasuje, ani nie przychodzi do glowy:)Moze ktos pomoze? jakies propozycje???

Chcialabym je Wam przedstawic:)
Oto moje ślicznotki:D
[attachment=798]
[attachment=799]
[attachment=800]
[attachment=801]
[attachment=802]
[attachment=803]
Dziewczyny sa przecudowne,kochane,lubia mizianki(przynajmniej w dizen:)maja 2mies.
jeszcze boja sie wchodzic na reke, ale pomalu i do tego dojdziemy:)
Jest tylko jeden malutki problem:)niemam zadnego pomyslu na imiona:)nic mi do nich nie pasuje, ani nie przychodzi do glowy:)Moze ktos pomoze? jakies propozycje???
					Ostatnio zmieniony sob cze 09, 2007 6:18 pm przez aicik, łącznie zmieniany 1 raz.

Jakie super dziwuchy !!! a co do imion to moze fiona i lola ?

śliczne dziewuszki;-) w sumie imiona fajnie dobrać do charakteru, żeby uniknąć np. takich wpadek jak dla szczurka-flegmatyka: Szatan itp.;-) a może inka i kawa? albo iga i zyta;-) tu na forum jest taki temat o imionach dla ogonków, musisz poszukać;

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]

[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Dziekuje:) naprawde trudno sie zdecydowac. jak dlamnie to musza byc takie wlasnie indywidualne imiona swiadczace o ich charakterze i wogole brzmiace ,ale jak narazie chyba malo je znam zeby cos stwierdzic;)na forum tez juz szukalam i jakos nic nie wpadlo mi do glowy....jesli cos tylko wymysle to dam znac:)
narazie czekam na jakies fajne koncepcje:) pozdraiwam

narazie czekam na jakies fajne koncepcje:) pozdraiwam
Dziewuchy jak malowane.Proponuje podejżeć co do imion na forum. :-)

Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)

7818944:-)
sliiiczne Dziewuszyska :-D co do imion proponuje sie samemu wysilić i coś wymyślic :hoprat:
moze czym sie interesujesz? i cos od tego :-),moje Laski maja imiona od pieciu klaczy Mahometa jedno podzielone..duuuzo opcji nie trzeba zgapiać

moze czym sie interesujesz? i cos od tego :-),moje Laski maja imiona od pieciu klaczy Mahometa jedno podzielone..duuuzo opcji nie trzeba zgapiać
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Husky! mniam, mniam... A co do imion: Możesz wziąć pierwszy lepszy słownik, otworzyc na przypadkowej stronie i poszukać (na szczęście słowniki mają duużo stron:)
Telimenka; klacz Mahometa miała na imię Pupa?;)

Telimenka; klacz Mahometa miała na imię Pupa?;)
					Ostatnio zmieniony ndz cze 17, 2007 6:32 pm przez Landrynka, łącznie zmieniany 1 raz.

I TAK UMRZESZ.
buahahhaha nie miala na imie Kuhaylah :-) a ja przedzielilam,matkoooo jakby miala na imie Pupa..ale obciach 

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Po prostu myslałam, że pisząc "laski" mmiałaś na myśli wszystkie panny. A o Kuhaylah wiedziałam.
Swoją drogą sporego stadka się dorobiłaś.:hoprat:

Swoją drogą sporego stadka się dorobiłaś.:hoprat:
					Ostatnio zmieniony wt cze 26, 2007 4:02 pm przez Landrynka, łącznie zmieniany 1 raz.

I TAK UMRZESZ.
wszystko przez te interwencyjne Baboki :-) nie moglam przejsc obojetni,a moja mama nadal przekonana ze one na tymczas :hoprat:

Chyba mam imionka:) !!!:)
a Znalazlam je w taki sposob ,ze wyrywalam kartke z kalendarza(myslac wlasnie o moich panienkach) i pierwsze imie jake wpadlo mi w oko to Eliza:P, pozniej na chybil trafil wypadlo Ala:) i tak oto moje dziewczyny maja juz imionka:P chociaz zamiast wolać do Ali -Ala, mowie do niej "Malinka":P wiec chyba juz tak zostanie : Eliza i Malinka:)
a tak chorkiem to są moje "Dupy" i "Ciapy" - tak zdrobniale:P, wtedy gdy coś nabroją lub nie chca wyjsc z hamaczka:P:upsrat:
Sa bardzo milusinskie i naprawde zadziwiajaca szybko sie oswajaja! i sa naprawde grzeczne i spokojne! powaznie , az czasami sie o nie martwie, czy są normalne:P
Potrafia caly dzien przespac w hamaku, chyba ze coś dobrego przyniose.
Czasami musze je z klatki wyciagac bo same nie wyjda i sobie nie pogonia, nawet kiedy jest caly czas otwarta.Ale kiedy sa juz poza klatka od razu staja sie zywsze i probuja wslizgnac ie pod szafe-w ich ulubione miejsce-tam sie bawia.Moje panny chyba preferuja nocny tryb zycia, gdy jest cisza i spokoj wtedy najbardziej buszuja.na poczatku jeszcze jak halasowaly to wstawalam do nich w nocy-z regulu zawsze ok 2.00, pozniej sie chyba przyzwyczailam bo teraz sie juz nie budze.
Jestem im baaardzo wdzieczna ze nie gryzą pretow klatki jak moj kroliczek kiedys:)-ten odglos mnie do szlu doprowadzal...
Coraz mniej sie mnie boja,prawie juz wchodza mi same na reke, poznaja moj glos, nie uciekaja na moj widok , daja sie miziac nie tylko w klatce. Lubia siedizec u mnie na ramieniu i pod bluzka, na plecach lub we wlosach i tak moge z nimi chodzic pol dnia:)
Zalatwiaja sie w jednym rogu klatki-czysciochy moje:)
Naprawde nie sadzilam, ze bedzie az tak prosto:)
Dziewuszki juz jasnieja i to z dnia na dzien coraz wiecej bialych wloskow..A tak podobalo mi sie ich bialo- popoielate futerko:)takie mieciutkie i wogule.
Czy wie ktos moze w jakim czasie calkiem jasnieja szczurki huski??
Moja mama chyba calkiem przekonala sie do moich milusinskich- ona naprawde nie lubila szczurow O_o Moze to jakas trauma z dziecinstwa?:P
Pozwolila mi na nie, ale na poczatku nawet do pokoju nie chciala wchodzic:Phihi
Coraz czesciej zastanawiam sie nad przygarnieciem jeszcze jakiejs panny:)Ale nieiwem czy to dobry pomysl?..
pozdraiwam Wszystkich:))))dziekuje za posty:)

a Znalazlam je w taki sposob ,ze wyrywalam kartke z kalendarza(myslac wlasnie o moich panienkach) i pierwsze imie jake wpadlo mi w oko to Eliza:P, pozniej na chybil trafil wypadlo Ala:) i tak oto moje dziewczyny maja juz imionka:P chociaz zamiast wolać do Ali -Ala, mowie do niej "Malinka":P wiec chyba juz tak zostanie : Eliza i Malinka:)
a tak chorkiem to są moje "Dupy" i "Ciapy" - tak zdrobniale:P, wtedy gdy coś nabroją lub nie chca wyjsc z hamaczka:P:upsrat:
Sa bardzo milusinskie i naprawde zadziwiajaca szybko sie oswajaja! i sa naprawde grzeczne i spokojne! powaznie , az czasami sie o nie martwie, czy są normalne:P
Potrafia caly dzien przespac w hamaku, chyba ze coś dobrego przyniose.
Czasami musze je z klatki wyciagac bo same nie wyjda i sobie nie pogonia, nawet kiedy jest caly czas otwarta.Ale kiedy sa juz poza klatka od razu staja sie zywsze i probuja wslizgnac ie pod szafe-w ich ulubione miejsce-tam sie bawia.Moje panny chyba preferuja nocny tryb zycia, gdy jest cisza i spokoj wtedy najbardziej buszuja.na poczatku jeszcze jak halasowaly to wstawalam do nich w nocy-z regulu zawsze ok 2.00, pozniej sie chyba przyzwyczailam bo teraz sie juz nie budze.
Jestem im baaardzo wdzieczna ze nie gryzą pretow klatki jak moj kroliczek kiedys:)-ten odglos mnie do szlu doprowadzal...
Coraz mniej sie mnie boja,prawie juz wchodza mi same na reke, poznaja moj glos, nie uciekaja na moj widok , daja sie miziac nie tylko w klatce. Lubia siedizec u mnie na ramieniu i pod bluzka, na plecach lub we wlosach i tak moge z nimi chodzic pol dnia:)
Zalatwiaja sie w jednym rogu klatki-czysciochy moje:)
Naprawde nie sadzilam, ze bedzie az tak prosto:)
Dziewuszki juz jasnieja i to z dnia na dzien coraz wiecej bialych wloskow..A tak podobalo mi sie ich bialo- popoielate futerko:)takie mieciutkie i wogule.
Czy wie ktos moze w jakim czasie calkiem jasnieja szczurki huski??
Moja mama chyba calkiem przekonala sie do moich milusinskich- ona naprawde nie lubila szczurow O_o Moze to jakas trauma z dziecinstwa?:P
Pozwolila mi na nie, ale na poczatku nawet do pokoju nie chciala wchodzic:Phihi
Coraz czesciej zastanawiam sie nad przygarnieciem jeszcze jakiejs panny:)Ale nieiwem czy to dobry pomysl?..
pozdraiwam Wszystkich:))))dziekuje za posty:)
o boże nie, tylko nie eliza.... co za rozpacz.
nazwij ją szmergiel, wanna, rura, gryzelda, ale nie eliza, ja cię błagam... bo nie będę czytała tego tematu
imiona i tak się potem przekształcają, i alcybiades zostaje ciapkiem albo prykiem.... właśnie po charakterze... na moją kotę mruczkę rodzina mówiła krowa, i co im zrobić....
ładnie wyglądają razem dwie huskulki szkoda że jedno imię takie denne
 szkoda że jedno imię takie denne  

nazwij ją szmergiel, wanna, rura, gryzelda, ale nie eliza, ja cię błagam... bo nie będę czytała tego tematu

imiona i tak się potem przekształcają, i alcybiades zostaje ciapkiem albo prykiem.... właśnie po charakterze... na moją kotę mruczkę rodzina mówiła krowa, i co im zrobić....
ładnie wyglądają razem dwie huskulki

ten się nie myli, kto nic nie robi

yss: czemu denne? Imię prawda, trochę pospolite, ale nie za nie szczurki się kocha:)

I TAK UMRZESZ.
hehe doslownie wszyscy tak na to reaguja:P Ciekawe dlaczego:P lol::::?
Co do przeksztalcen to sie zgodze:) kiedys mialam psa Reksia,,po roku wszyscy wolali na niego Nunuś:P.........Eliza byla na przekor wszystkim w domu, choc pewnie za jakis czas i tak sie zmieni:)
Bedziecie o tym informowani na bieżąco:)
Wczoraj moje panny spedzily cala noc poza domem:P i dzisiejszy dzien praktycznie tez! Oj wolnosc im zasmakowala:P Teraz to klateczka bee.
Wymyslilam juz co zrobic aby nie wlaszily pod szafe. Wydaje mi sie to dobrym pomyslem gdyz prawie zlewa sie to z panelami. A jest to taki myk, iz odmierzylam odleglosc miedzy podłogą a dołem szafy, wycielam tej szerokosci paski z kartonu(nabylam go kiedys w hurtowni, dl 100/70cm,za kilka groszy i lezal sobie bezczynnie) Karton ten wsadzilam na okolo szafy(do szpary miedzy podloga a szafa)szerokosc jest na tyle proporcjonalna ze samo nie wypadnie bo trzeba troche sily zeby to wyciagnac....oto foteczka:)Mam nadzieje,ze przedstawilam to tak iz wiadomo oco mi chodzi:P
[attachment=892]
w kazdym razie spelnia swoja role:)
ja to mam pomysly....Za niektore to mnie zamknac powinni:P(zarcik)
Oto moje kochanie pod bluzeczką sobie smacznie nynalo:)
[attachment=893]
tutaj poznaje nowe horyzonty:P
[attachment=894]
[attachment=895]
Mam nadizeje, ze cosik tam widac:)

Co do przeksztalcen to sie zgodze:) kiedys mialam psa Reksia,,po roku wszyscy wolali na niego Nunuś:P.........Eliza byla na przekor wszystkim w domu, choc pewnie za jakis czas i tak sie zmieni:)
Bedziecie o tym informowani na bieżąco:)
Wczoraj moje panny spedzily cala noc poza domem:P i dzisiejszy dzien praktycznie tez! Oj wolnosc im zasmakowala:P Teraz to klateczka bee.
Wymyslilam juz co zrobic aby nie wlaszily pod szafe. Wydaje mi sie to dobrym pomyslem gdyz prawie zlewa sie to z panelami. A jest to taki myk, iz odmierzylam odleglosc miedzy podłogą a dołem szafy, wycielam tej szerokosci paski z kartonu(nabylam go kiedys w hurtowni, dl 100/70cm,za kilka groszy i lezal sobie bezczynnie) Karton ten wsadzilam na okolo szafy(do szpary miedzy podloga a szafa)szerokosc jest na tyle proporcjonalna ze samo nie wypadnie bo trzeba troche sily zeby to wyciagnac....oto foteczka:)Mam nadzieje,ze przedstawilam to tak iz wiadomo oco mi chodzi:P
[attachment=892]
w kazdym razie spelnia swoja role:)
ja to mam pomysly....Za niektore to mnie zamknac powinni:P(zarcik)
Oto moje kochanie pod bluzeczką sobie smacznie nynalo:)
[attachment=893]
tutaj poznaje nowe horyzonty:P
[attachment=894]
[attachment=895]
Mam nadizeje, ze cosik tam widac:)
śliczne zdjecia :-D sliczne Szczurki ae Eliza...hmm no moze zmienisz co ?:mykrat: