Zegnaj Stuart

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

izunia

Zegnaj Stuart

Post autor: izunia »

Serce mi krwawi nie ma juz mojego kochanego szczurka umarl wczoraj rano zlamal sobie kregoslup mial 3 miesiace znalazlam go na ziemi bo uslyszalam jego cichutki pisk (wtedy pierwszy raz) :cry: nie ruszal tylnimi lapkami wlozylam go do akwarium bo o tej porze (5 rano) nie moglam nic wiecej zrobic nie moglam spac myslac jak on sie meczy wzielam go na rece a Stuard pomimo ze ledwo zywy podciagnal sie na przednich lapkach i polizal moj palec :cry: :cry: :cry: patrzyl na mnie swoimi malutkimi oczkami tak jak by chcial powidziec ze mnie kocha . wet go uspil :cry: nie moge sie pozbierac serce mi sie rozdziera....
neris

Zegnaj Stuart

Post autor: neris »

tak mi przykro...
popłakałam się... :cry: :cry:
to takie smutne kiedy odchodzą nasze ukochane zwierzaczki...
trzymaj się...
pozdrawiam...
izunia

Zegnaj Stuart

Dziekuje Ci bardzo to dla mnie bardzo wazne ze ktos rozumie moje cierpienie, to byl moj pierwszy szczurasek; zastanawiam sie czy nie bedzie mi latwiej jak kupie drugiego ale czy potrafie ?? :cry:
neris

Zegnaj Stuart

Post autor: neris »

wydaje mi się, że powinnaś kupić drugiego szczurka...
może na początku drugi szczurek będzie Ci przypominał tego pierwszego...
ale pokochasz go, bardzo mocno, być może nawet pomoże Ci wyleczyć rany po tej stracie...
a Stuart zawsze bedzie żył, w twoich wspomnieniach...
izunia

Zegnaj Stuart

Zdecydowalam dzis (dzieki Tobie :D ) ze bede miala jeszcze jednego szczuraska mysle ze rzeczywiscie zapelni moja pustke w sercu :( Chce kupic albinoska takiego jak moj Stuard jednak dzis w zadnym sklepie nie moglam takiego znalezc. Stuarda dostalam w prezencie od kolegi z Gizycka, wiec nie wiem co mam robic, gdzie znalezc takiego slodkiego maluszka ?!
cr@sh

Zegnaj Stuart

Post autor: cr@sh »

izunia nienapalaj się aż tak. Napewno gdzieś tam w jakimś terarium jest twój jedyny szczurek który czeka tylko żebyś zabrała go do domq. Jeżeli tak naprawdę chcesz albinoska to najlepiej żebyś się zorientowała na jakiejś placówce naukowej napewno odstąpią ci jednego szczuraska . A co do Stuarda to bardzo mi przykro ponieważ szkoda karzdego zwierzaka tym bardziej jeszcze tak młodego. Ale naprzyszłość polecał bym ci zakup klatki.
izunia

Zegnaj Stuart

hmmm o instytucie nie pomyslalam ciekawy pomysl ale nie bardzo wiem od czego mam zaczac a klatke na pewno kupie i mialam taki zamiar jak jeszcze moj Stuard zyl juz mam nawet swietny namiar :D . Ciezko jest kupic albinoski :( w Bialymstoku
cr@sh

Zegnaj Stuart

Post autor: cr@sh »

przykro mi bo w Wawie można kupić Albinka prawie w każdym sklepie zoologicznym ale przedewszystkim są kapturowe. Ale mówię ci najlepiej zrobisz jak się zgłosisz do jakiejś placówki naukowej myślę że niebędą robić problemów z oddaniem jednego egzemplaża
MIREK

Zegnaj Stuart

Post autor: MIREK »

wydaje mi się, że powinnaś kupić drugiego szczurka...
może na początku drugi szczurek będzie Ci przypominał tego pierwszego...
ale pokochasz go, bardzo mocno, być może nawet pomoże Ci wyleczyć rany po tej stracie...
a Stuart zawsze bedzie żył, w twoich wspomnieniach...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”