['] Kruszek
Moderator: Junior Moderator
['] Kruszek
Burzliwe łączenie... najrozsądniej jak się dało... mimo to jeden z samców drasnął go zębem albo pazurem... Szeroka rana, trzeba było szyć... Miał 3 miesiące, wybudził się z narkozy, ale usnął kilka godzin później... i już się nie obudził... Było mu ciepło, wiedział że jestem z nim... Był na lekach, nie bolało go...
['] biega już za tęczowym mostem... był taki, o jakim marzyłam, spał na mnie godzinami... lizał po rękach...
nie mogę się pozbierać...
['] biega już za tęczowym mostem... był taki, o jakim marzyłam, spał na mnie godzinami... lizał po rękach...
nie mogę się pozbierać...
Ze mną: Żaba, Ucho, Szanta i Mołka - ciuraski. Hades - piesek. Dziadzik - chomik. Krewetki...
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Odp: ['] Kruszek
Ojej, biedna Kruszynka
. A jeszcze dziś czytałam twoją relację i myślałam - oby się wszystko potoczyło dobrze
.

http://img137.imageshack.us/my.php?imag ... 015da8.jpg takim go pamiętam
Ze mną: Żaba, Ucho, Szanta i Mołka - ciuraski. Hades - piesek. Dziadzik - chomik. Krewetki...
Tak bardzo mi przykro.
['] Kruszek
['] Kruszek
za TM: Mizia, Ziutek, Diego, Biniu, Tomek, Sid, Maxiu, Niunieczka, Beziu, Kolalu, Haszczu, Sylwek, Busik, Maniek, Małe Mu, Felek, Tobiasz, Tofik, Kajtek, Gniotek, Bubu, Albercik, Zakalec, Kinia, Matylda, Angielka, Lusia, Milka,
gg 11160056
gg 11160056
Mi nadal brak slow 
Kruszku [']['][']...

Kruszku [']['][']...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
w ogole nie spodziewalam sie takiego zakonczenia..myslalam ze mu sie uda ze za kilka dni/tygodni bedzie wesolutki i zdrowy..nie wierze..po prostu jakos tak dziwnie..
['] dla Ciebie Kruszku..na droge
trzymaj sie alaina..
['][']....
['] dla Ciebie Kruszku..na droge
trzymaj sie alaina..
['][']....
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
- susurrement
brak słów.. 
['] dla ślicznego wacika..

['] dla ślicznego wacika..

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
maleństwo 
[*] Kruszku, niech ci bedzie dobrze tam gdzie jesteś

[*] Kruszku, niech ci bedzie dobrze tam gdzie jesteś
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]