Moja kochana,najdroższa Pixi odeszła dzisiaj ;(;( nie pogodze sie z tym nigdy..za późno podjełam leczenie..z opisu mamy wiem ze okropnie cierpiała,bardzo szybko waliło jej serce i sie okropnie trzęsła;(;(;(;(;( miałam dzisiaj po raz kolejny jechac do weta ale zastanawaiałam sie nad uspieniem,dzisiaj rano jeszcze żyła,dostała nutridrinka.Śpieszyłam sie domu..miałam nadzieje...gdy weszłam mama powiedziała ze szczur chyba nie zyje,nie uwierzyłam jej..albo nie chciałam wieżyć...gdy otworzyłam transporterek była sztywna..od razu zaczełam ryczeć.Mama spytała czy chce jechac do taty na działke wiec dała mi pudełko ale poprosiłam tate zeby ja zakopał bo ja po prostu nie mogłam..;(
To był mój pierwszy szczurek.
miałam ja od stycznia zeszłego roku do dzisiaj ;(
żabko..
tak wyglądała za życia:
z trudem patrze na to zdjecie..
Ostatnio zmieniony pn lis 17, 2008 3:26 pm przez szpaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak dziś pamiętam dzień, w którym umarła Heidi Również nie było mnie przy niej...
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
bardzo mi przykro... Ja też wciąż pamiętam jak odeszła Kropka, ta najukochańsza, ale gdy to się stało poczułam pewną ulgę, bo wiedziałam, że choroba już jej nie męczy... Zrobiłaś wszystko, co w Twojej mocy, nie obwiniaj się
(*) Pixi
ze mną: Nano i Piko
za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo
Bardzo mi przykro...
Nie obwiniaj sie, bo zawsze ma sie poczucie, ze mozna bylo zrobic wiecej. Wiem, jak sie przejmowalas i martwilas,nie rob sobie wyrzutow.
Dla Pixi [*]