Szczurzynki Izolda ^^

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Izold

Szczurzynki Izolda ^^

Post autor: Izold »

Dzisiaj zaprezentuje Wam mych zacnych chłopaków Kwaska i Wirusa (omleta nie,bo jest nieśmiały i ucieka pod hamak.) I me babsztyle :Truflę,Tequile i Piernika.

Trufla - jedna z trzech czarnych diabełków (Tequila i Omlet sa również czarni,poznaje ich po zachowaniu,a Truflę po ADHD,i łatce na brzucholu.)
Ta dam!
Obrazek
Tutaj Trufla leniuchuje w poduszce ktorą kupilam Tequili w prezencie ( w rzeczywistości wkłada się w nią nogi,a Tequila ma tam norkę.Porawka:miała.)

Piernik : Czarno biała bestyjka - cały czas myśli że jest szefem (ha,nie wie jak się myli :D ). Tutaj akurat nie zbyt widoczne zdjęcie,ale coś widać.W tle Trufla.
Obrazek

Tutaj Tequila pokaże swoje oblicze złodzieja:
Obrazek

A teraz czas na chłopska:

Wirus w raju.
Obrazek

A tutaj w swojej ulubionej pozycji (kładzie się gdzie popadnie,bo szybko się męczy.Świński trucht po tapczanie jest bardzo wyczerpujący. :D ):
Obrazek

Kwasek śpioch (na prawdę nie wiem jak on może tak spać mając pod sobą tę twardą gałąź.)
Obrazek

Chlopaki razem.
Obrazek

Reszte zdjęć dorzucę potem,bo dziewuchy i chłopaki padają na mordki z tego upału.. ;)
Izold

Re: Szczurzynki Izolda ^^

Cicho cicho! Godzina szczytu bo coś tu jeszcze znalazłam :D

Wirus z Barbie (Wirus chyba w poprzednim życiu był tłustym fryzjerem bo uwielbiał gryźć włosy tej biedulce. :D )
Obrazek

Tutaj chłopaki za piecem (nie wiem skąd pomysł leżakowania tam.Jest tam pełno kurzu i ciasno ale chłopaki odpicowali sobie ten kącik zaciągając tam kilka ciuchów,w tym moje skarpetki.) :
Obrazek

I to chyba na tyle :D
Awatar użytkownika
Dulcissima

Post autor: Dulcissima »

Jeeju, słodziaki ^^

Twoja Trufla wygląda zupełnie jak moja Trufla, chociaż charaktery na pewno mają inne
Mizianie dla całej brygady ode mnie ;D
Izold

Jeśli Twoja trufla jest: samolubna,klótliwa,hałaśliwa,bezczelna,tłuczę się ze wszystkimi,uważa że jest szefem wszystkich (a wygląda jak myszka :D ),żre więcej niż całe stado razem wzięte
To można powiedzieć że są identyczne,kropka w kropkę :D
Wymiziam,wymiziam,też Trufelce zapodaj mizianko ode mnie :D
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Śliczne szczurzynki :P :) A chłopcy to jak moi :D Czarny kaptur i huskulec :) Mizianko dla wszystkich ode mnie :D
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

A Bura (ta co mieszka na szafie, nie wiem czy dobrze zapamiętałam)? Ja chcę ją zobaczyć!
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Izold

Ona mieszka na szafie,bo ma otwartą całodobową klatke dla królika (kiedy była gruba nie mieścila się prawie w drzwiczki poprzedniej klatki.) ma na szafie dół od gry planszowej wyścielany przescierdełkiem i dodatkową miseczke z żarciem,i kuwete.Biedaczka jest stara,i chce oszczedzic jej biegania wte i wewte.

Jak porobie zdjęcia zaraz tu umieszczę :)
Izold

Jest,Jest.
Bura namówiła się na małą sesje..Przesyłam jedno zdjątko bo troszkę późno.

Akurat tutaj raczy się miętką ze swojego gustownego kubeczka dla lalki Barbie głośno pochliptując.

Obrazek

Reszte zdjęć dodam jutro (chyba w zasadzie już DZIŚ :D )
odmienna

Post autor: odmienna »

chłopaki za piecem (nie wiem skąd pomysł leżakowania tam.Jest tam pełno kurzu i ciasno
- no właśnie o to chodzi - o ten kurz i ciasnotę :D czyż może być coś milszego dla szczurka/ no chyba, że długowłosa lala z obnażonym torsem ;D .
Swietne towarzystwo, a Bura najsympatyczniejsza :)
Skąd ja to znam; upatrzy sobie tałatajstwo jakieś miejsce i w końcu człowiek kapituluje i nawet pomaga się temu urządzić w bezprawnie zawłaszczonym zakątku mieszkania. 8)
Awatar użytkownika
alken

Bura jest przecudowna :) A jak elegancko się raczy herbatką z filiżaneczki ^^ żądam później więcej zdjęć :)
Moja Mysza na kilka tygodni przed śmiercią wymyśliła sobie, że chce mieszkać w kanapie w starej kołdrze no i nie dało się jej przekonać, żeby wróciła do klatki.

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

Awatar użytkownika
Aersnem

Post autor: Aersnem »

Fryzjerem powiadasz ... ? Tak to się teraz nazywa ;D
Lola [*][/size]
Trootka [*][/size]
Lola (pierwsza) [*][/size]
Izold

Vicka211 pisze:Śliczne szczurzynki :P :) A chłopcy to jak moi :D Czarny kaptur i huskulec :)
Czarnego kaptura wybierałam ja,a że moja siostra się przypałetała to wybrała Husky,chociaż mi się to nie uśmiechało,bo chciałam czarnego.A teraz mam 3 czarne i głowie się dzień i noc 'jak ja je potem rozróżnie' ;)
Izold

Powracam,z nowymi zdjęciami :

Wirus:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/40a ... 00c4a.html

Znalazłam zdjęcie Tequili kiedy była jeszcze maleńka - pierwszy dzień u nas :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b14 ... b767a.html

Wirus w koszyku.Jedno ze zdjęć na którym nie widać że jest tłusty jak prosię w błocie. :D :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0fa ... e3971.html

Kwasek po obiedzie:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b0 ... 97358.html

Następne dorobię na następnym spaceru z moimi wredziochami. :D
Awatar użytkownika
alken

Wirus pływa w takim wieeelkim bajorze? :o
to dopiero wodniak ;D

Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/40a ... 00c4a.html :o Gratuluje odwagi! ;D Tobie i Wirusowi! ;D
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”