monczal pisze:zalbi pisze:jak to jest, że forumowi faceci maja samiczki a baby maja chłopów? =P
Ja również tego wyjaśnić nie umiem

Mnie osobiście troche przeszkadzają dyndające przyrodzenia samczyków
Podsumowując podsumowując dzisiejsze obcowanie szczurzyc ze sobą nawzajem:
Zapoznanie bez zastrzeżeń, całkiem szybko i bez awantur pozwalały sobie na wzajemne obchąchiwanie i mycie.
Jednakże, żeby nie było za kolorowo, po jakimś czasie w klatce dało się słychać słabe pojedyncze piski młodszej. Szybko znalazłem powód: zakupiony tunelik wymiarami odpowiada tylko jednemu szczurkowi w nim będącemu, toteż były małe sprzeczkio to, która ma w nim siedzieć. Luna poganiała Stefcię a ta ją za to lekko podgryzała stąd piski. Postanowiłem jutro podzielić tunelik na dwa mniejsze i takie krótkie zostawić, zobaczy się czy to coś da.
A z ostatniej chwili:
Znów słychać piski, za mało miejsca w jednym domku (są dwa). Luna uwielbia towarzystwo Stefci, wszędzie chce z nią siedzieć także w "jej" domku, jednak starsza swoim usposobieniem, do tej pory pokazywała, że jest typem lenia i czasem chce mieć trochę świętego spokoju w własnym domku. "Nowa" chce się bawić, jest typem z ADHD i często zachęca Stefke do zabaw, na które ona nie ma ochoty
------------------------------------------
18.07.2009
kilka fotek tuż po drzemce obu pań

bardzo proszę o połączenie sąsiednich postów
Dziękuję i pozdrawiam
Połączone na prośbę użytkownika
- Babli