Sus, możesz w takim razie poszukać info o lekach z tabeli, ja potem porwnam Twoje wyniki z Zalbi i zobaczę co tam ciekawego w tej treści macie. Znaczy co faknego do zmiany. Albo pozukam kogoś kto zobaczy bo u mnie ostatni dobra za krótka.
Myślę, że jeśli ang. masz na poziomie podstawowym, to mimo wszystko dasz sobie radę. Rozpoznasz która strona profesjonalna (ze źródłami medycznymi) a która hobbystyczna i niekoniecznie wiedzą wieje).
Proponuję zacząć od wpisania w google hasla "rat drug"

Swoją drogą tabela była wstępnie tworzona na wzór:
http://www.rmca.org/Articles/dchart.htm
Sprawdźcie proszę, czy nie ma tam zmian w nazwach, nie doszły jakieś, nie zniknęły? cjoć wątpię bo przeraa mnie data roku 2000 na wstępie...
Mamy zgodę autora tej tabeli na tłumaczenie i publikację, więc o to już sie nie musicie martwić.\
Dobrym i szybkim sposobem szukania jest także wpisywanie nazw leków, przed chwilą wrzuciłam "rat drug baytril" i się posypało. od nitki do kłębka pojawią się i inne nazwy leków.
WAŻNE: interesują nas informacje najlepiej z min. 2007 roku. Poniżej tylko, jesli nie znajdziecie nowszych.Poniżej 2003 roku już nie bierzcie pod uwagę.