Moje słoneczko [*] 1.09.2007-26.10.2009
Moderator: Junior Moderator
-
Moje słoneczko [*] 1.09.2007-26.10.2009
Moje kochane puszczalskie słoneczko odeszło. Szukaliśmy jej w ulubionej garderobie przez cały ranek, schowała się głęboko w walizkę. Leżała tak jak zawsze wtulona w pochowane tam tkaniny. Nie rozumiem.....Jeszcze późną nocą wtulała się w nas na kanapie i czatowała pod lodówką:/ Była na diecie, kradła orzechy...
Czemu???;(
Czemu???;(
Re: Moje słoneczko [*] 1.09.2007-26.10.2009
[*] przykro...
[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
(*)
może przynajmniej odeszła spokojnie i nie cierpiała...
może przynajmniej odeszła spokojnie i nie cierpiała...
(*) 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
przykro mi...
na drogę dla ogonka światełko [*]

na drogę dla ogonka światełko [*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
-
cały czas się zastanawiam co jej się stało, bo była taka ruchliwa i energiczna. jeszcze parę godzin przed tym jak ją znaleźliśmy biegała z orzeszkami do szuflady w biurku z szafki kuchennej, z 10 orzeszków tak przytargała. potem walczyła o dropsika jogurtowego i potem zmęczona sobie z nami pospała. a potem znaleźliśmy ją taką...zimną...;( moją najukochańszą pocieszycielkę, za każdym razem jak mi było smutno i płakałam ona przychodziła, wylizała mi cieknące łzy i potem ze mną leżała przytulona;( jak mi jej brakuje;( cały czas ją gdzieś widzę, każdy szelest, trzask w domu mi się z nią kojarzy (jak to zmierzała do nas i po drodze coś niechcący przewróciła:)) tyle radości nam przyprawiła, za wcześnie......i tak mi przykro, że nie byłam przy niej, nie była w naszych objęciach....;(
-
wabiła się Dziweczka:) jako, iż wszyscy nasi goście nawet jak nie lubili szczurów z zasady po wyjściu od nas byli nią oczarowani, każdy mógł ją pieścić, była bardzo ufna. nasza duma, radość, miłość. całe nasze życie było podporządkowane pod nią
dla slicznej szczurzynki <'>
Trzymaj się... gdziestam się spotkacie..
Trzymaj się... gdziestam się spotkacie..
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Teraz przekonuje do szczurków wszystkich Tam...
[*]
[*]
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya