Z gory dzieki za odpowiedzi.

Moderator: Junior Moderator
Dzieki to juz sie martfic nie muszemerch pisze:forum mozesz znalesc szczurki przegladajac tematy w dzialach zwierzaki i narodziny. Planowane mioty hodowców poznasz po literkach.
coś takiego nie może miec miejsca..smeg pisze:rozdzielać ich tylko dlatego, że "ten jest mój, a ten twój".
Moje traktują wszystkich domowników tak samo. Nie ma na to wpływu, że to ja im sprzątam i zmieniam wodę i jedzonkodosiulka13 pisze: A i mam jeszcze jedno pytanie czy jesli myszole maja 2 wlascicieli to przyzwyczajaja sie bardziej do tego z ktorym spedzaja wiecej czasy czy jak sie przyzwyczaja do czlowiek to traktoja obu wlascicieli podobnie ??
np.jeden z 2 myszoli bedzie moj a drugi siostry i ja bede z moim spedzac wiecej czasu niz z drugim to jaki bedzie odbior ich obu ma mnie ??
DziekiMoje traktują wszystkich domowników tak samo. Nie ma na to wpływu, że to ja im sprzątam i zmieniam wodę i jedzonko
Co więcej tak samo jak lubią mnie i domowników lubią też gości i nie ważne, czy to zaszczurzona koleżanka czy antyszczurowa ciocia