Fruzia
Moderator: Junior Moderator
Fruzia
Fruziak po wydaniu na świat kilku małych klusek, szczęśliwym życiu wśród stadka 12 szczurzych panien z brzuszkiem wypełnionym chrupkami, ziarenkami, owocami, warzywkami i czym tylko szczurza dusza zapragnie, po przejściu ciężkiego zapalenie płuc, poważnego uszkodzenia oczka i złamania łapki i nawrocie zapalenia płuc biega teraz po zielonych łąkach pełnych kwiatków i żarełka.
odeszła spokojnie, po narkozie i uśpieniu, dzisiaj [*]
odeszła spokojnie, po narkozie i uśpieniu, dzisiaj [*]
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Re: Fruzia
Nie mogę tego zrozumieć. Czemu akurat teraz? Jeszcze wczoraj prosiłam Cię, żebyś ją wymiziała i pozdrowiła od synka a dzisiaj Ona już biega po tęczowym moście. Mam nadzieje, że tak całkiem nie zapomni i będzie czuwać nad Harrym i nie pozwoli mu szybko do siebie dołączyć...
Boże, popłakałam się...
(*) - Fruziolku, na drogę.
Boże, popłakałam się...
(*) - Fruziolku, na drogę.
-
- Kontakt:
jejku, Fruzia...
[*]

[*]
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Fruzinko.. moja niebieska królewno.. (*) Myszko, a ja chciałam Cię niedługo odwiedzić. Miałaś u mnie mieszkać z dziewczynkami nauss.. do wakacji.. Fruź...
- susurrement

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
[*]
biedna maleńka

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
nie mam pojęcia czemu to stało się tak nagle...wczoraj Fruzia była apatyczna, miałam ją w poniedziałek zabrać do weta, a i tak dostawała leki na wypadek nawrotu zapalenia płuc. i dziś znajduję ją rano w takim stanie...najgorsze, że to tak nagle:(
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Biedna Fruzia 
Niech biega wesoło za TM [*]

Niech biega wesoło za TM [*]
<'> ...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
[*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/