Steward

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

Vry

Steward

Post autor: Vry »

21-22 sierpnia w nocy, straciłam drugiego szczura Stewarda. :( Teraz nie mam już "szczurzej rodziny" :( . Nie byłam przy tym, (nocowalismy z mężem u moich rodziców) a kiedy przyjechaliśmy rano było juz po moim kochanym ogonku. Znalazłam go w domku w pozycji do snu więc myslę (mam nadzieję), że umarł w podczas spania. Rano zakopałam go w tym samym lesie co jej siostrę.
Dziwne ale w nocy około 3 nad ranem pomyślałam sobie że umarł (byłam przez moment pewna), ale zwaliłam na karb nocnego czytania postów z "szczurzego forum". Miał wielkiego guza i nic nie dało się zrobić. Czuł się w zasadzie dobrze, aż do ostatniego dnia w którym trochę osłabł i dużo spał. Na razie został mi tylko pies...Jak człowiek przywyknie do szczurów to bez nich jakos dziwnie. Może kupię sobie jeszcze dwa maleństwa ale za jakis czas na razie załoba. Był podobny do tego szczurka z góry forum tylko znacznie starszy. [']
ania85

Steward

Post autor: ania85 »

w takim momencie brak jakichkolwiek słów ... [']
w serduszku:
*Stiuartka zm.18.03.2004r.

przy mnie:
*Mirabelka ur.1.05.2004r. (data umowna)
*Amfetaminka ur.1.06.2004r. (data umowna)
*Minka, Zuzia, Szara Mysz - z nami od października 2003r
... i już ze mną --> Iwo (ur.24.10.2003r.) :)
roenna

Steward

Post autor: roenna »

wiem co czujesz... ['] :( :( :(
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

Steward

Post autor: sachma »

Bardzo mi przykro :( [']
Obrazek
OlaA

Steward

Post autor: OlaA »

Przykro mi i współczuję. Wiem co to znaczy stracic ukochane zwierzątko :cry:
[']
Pozdrawiamy
OlaA + Pola (ur. 23.06.2004r - data umowna):D
Dona

Steward

Post autor: Dona »

co prawda pies to nie szczur ale domyślam się jak się czujesz bo straciłam psiaka który był ze mną od 12 lat... :cry: [']
ESTI

Steward

Post autor: ESTI »

Współczuje bardzo.
Trzymaj się jakoś...:(:(:(
Obrazek
Goś

Steward

Post autor: Goś »

Vry..mój smutek z powodu śmierci twojego szczurka łączy się dziwnie z niepokojem i..radością jaką odczuwam patrząc na malutkie niunie, które dziś nad ranem urodziły się w moim domu... gdzieś następuje śmierć..a gdzie indziej rodzi się życie... jak to kiedyś napisałam: "Na jednym końcu pociągu ktoś płacze, a na drugim ktoś się śmieje. Jednostkowe tragedie czy euforie znikają razem z powiewem wiatru. Czy można mieć pretensje do śmiejącego się o to że nie współczuje płaczącemu? Żyją w tym samym czasie, żyją nawet w tym samym mieście...jadą tym samym pociągiem, jednak ich istnienia są zupełnie ze sobą nie związane."
Za tem śmieję się i jestem pełna nadzieji patrząc na maleństwa..a jednocześnie smucę się myśląc otwoim szczurku.
[']
Pełna obaw czekam dnia następnego..ile maluszków przeżyje, czy młodziutka Kreska okaże się dobrą mamą. Ale chciałabym.. eh.. jeśli wśród maluszków będzie jakiś mały chłopczyk... nazwę go Steward...mogę? Chciałabym aby..nie wiem jak to powiedziec.. Aby twój Steward stał się opiekunem, aniołem stróżem małego Stewarda juniora...
ja to ja i nikt inny ==obecnie===
Malinka ==w pamięci===
-(-@ Mycha, Szarusia, Białeczka, Szkrabek, Szarusia (2), Łatka, Szkrabka @-)-
IVA

Steward

Post autor: IVA »

Przykro mi - mało powiedziane, trudno wyrazić w słowach :cry:
z prawie 100 kochanych ogonków pozostał tylko 1 :(
http://stylowabizuteria.com.pl/
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Steward

Post autor: krwiopij »

i ja skladam wyrazy wspolczucia...
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”