zaadoptuje młodą szczurke dumbo!

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

miyoko

zaadoptuje młodą szczurke dumbo!

Post autor: miyoko »

od wczoraj jestem właścicielka cudnej ok. 5 tygodniowej niuni i potrzebuje dla niej małej towarzyszki. chetnie zaadoptuje szczurke dumbo.
jak narazie klatke mam małą bo 42 na 25 na 25 . teraz maleństwo wręcz ginie w tej klatce ,ale oczywiscie jak szczurki podrasna mam zamiar zmienic klatke. albo kupie nowa albo sama cos zmajstruje - mam ogromna klatke po króliku , dorobiłabym jakies półeczki hamaki i tunele. teraz i tak by sie nie nadała bo ma za duże odległość miedzy prętami.
karma narazie vitakraft, ale planuje zmienić na beaphar .chiquita nie zabardzo ją je , woli kolbe obgryzać no i oczywiscie rozne inne pyszności.
jezeli chodzi o transport to niestety tylko Kraków i okolice.
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Re: zaadoptuje młodą szczurke dumbo!

Post autor: szczurzyca. »

Ta klatka jest niestety wielkosci mojego transportera ;) dobrze, ze kupisz nowa, ale zrob to jak najszybciej! Podalabym Ci linki z allegro, ale niestety pisze z telefonu ;) a musi byc dumbo? Tak wybrzydzac mozna przy trzecim szczurze, ale teraz liczy sie czas, bo szczurzynka nie moze byc sama :D pomysl nad standardem, przeciez to tez szczur :) a moje dumbo to wrzaskuny, chociaz krazy mit, ze kazdy dumbo jest slodka fajtlapa. :) tez jestem z krakowa i mam czesty transport z warszawy, wiec jak znajdziesz malucha w stolicy to sie do mnie zglos :D
powodzenia!
Jeszxze spytam z ciekawosxi skad jest Twoja szczurzyna? :)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
miyoko

Re: zaadoptuje młodą szczurke dumbo!

Post autor: miyoko »

myślałam od poczatku o dumbo . co do klatki to tak jak mowie raczej bede remontowac ta dla królika , ale mozesz przeslać te linki :-)
a moja szczurzynka jest od znajomego hodowcy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”