Dwie panienki mieszkają ze mną, a panowie z moim chłopakiem.
Fredka - prawie 8 miesięczna dama, uwielbiająca pieszczochy lecz chodząca własnymi drogami. Jest baardzo spokojnym ogonkiem w porównaniu do Lusi (...). Uwielbia spać

Lusia - moje małe zło wcielone
 Lusia ma ok. 2,5 miesiąca. Jest straszną rozrabiaką i ma ADHD.
 Lusia ma ok. 2,5 miesiąca. Jest straszną rozrabiaką i ma ADHD.Obydwie są kapturami

Są ze sklepu zoologicznego. Możecie wieszać na mnie ' psy ' ale w życiu nie podjęłabym innego wyboru decydując się na ich kupno.
Uszek - 5- cio miesięczny słodziak, zachowujący się czasem (mimo wieku) jak Lusia

Bili - przesympatyczny szczurek, który (podobno) ma pół roku. Nie znam go dokładnie, gdyż jest z nami od wtorku. Mimo tego, że wiele przeszedł [ został znaleziony w kartonie, oddany do schroniska (...) ] nie stroni od ludzi, a nawet wręcz przeciwnie, zaczął przywiązywać się do mnie i mojego chłopaka. Aktualnie leczymy go z wesz i innych paskudztw, jak na razie z powodzeniem

Panowie są maści husky

Moje szczurki są dla mnie wszystkim, są niczym jak moje dzieci
 strasznie ich kocham ! Moja czwórka wspaniałych
 strasznie ich kocham ! Moja czwórka wspaniałych   
  Muszę nauczyć się dodawać zdjęcia

A dodam, że jego uszka też są czyste, jak reszta ciałka. No prócz samczego łupieżu
  A dodam, że jego uszka też są czyste, jak reszta ciałka. No prócz samczego łupieżu   

W ogóle taka przytulanka się z niego zrobiła
 W ogóle taka przytulanka się z niego zrobiła   

.
 .