znikające jajka:P

Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
nausicaa

znikające jajka:P

Post autor: nausicaa »

przygarnęłam dziś ze sklepu zoo chorego maluszka. sęk w tym, że ma dziwne genitalia. na początku myślałam, że to dziewczyna z taką dziwną fałdką w okolicach pochwy.za to czasem pojawiają mu się jajka...przed chwilą wyglądały jak takie prawdziwe samcze jaja. i teraz moje pytanie- czy to możliwe, że jeśli samczyk jest młody, to te jajka mu się chowają i znikają (:P), a potem dopiero schodzą na stałe? maluch ma tak ok 3-4tyg. czy może to wnętrostwo?
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Re: znikające jajka:P

Post autor: noovaa »

Remi ma 1.5 roku i tak ma ... Jak zrobiłam mu pierwsze fotki po przyjeździe do mnie, na SPSie piewsze pytanie brzmiało: "gdzie on ma jajka!?" ...

Słyszałam że od zimna mogą się skurczyć ... Ale Remi nie miał ich cały dzień! Więc może od stresu ? Nie wiem .. W każdym razie ich nie miał, teraz ma i raczej się nie chowają..
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

to normalne. jak Rudzik do mnie przyjechał to wyglądał jak obojniak takie zero jajec zupełne ;). niedawno mu wreszcie się wielgachne ukazały i już jestem dumna z tego chłopa :P

jajka mogą się chować ze stresu np
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

dzięki. jaja już zostały na swoim miejscu:) chłopak więc szuka domku, bo brak funduszy na kastrację przy starszym stadku
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne / ogół objawów”