Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.
Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zauważyłem dziś u Siergieja, że ma opuchnięte i sine jądra. Są właściwie niebieskawe, a jedno jest wyraźnie większe od drugiego.
Kapałem go (od dłuższego czasu robi bardzo rzadkie kupki i nic na nią nie pomaga, stąd dość często muszę myć mu tyłek i jajka) i zauważyłem dziwny kolor..
Do weterynarza wybieram się w poniedziałek.
Do tego czasu.. ktoś wie, co to może być?
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
tu znalazłam podobny problem ja Twój. niestety nie wygląda to za dobrze. idź jak najszybciej do dobrego weta, niech dobrze obada szczurze jajka, bo to może być guz połączony z ukł. pokarmowym. może stąd te biegunki. trzymam kciuki, żeby to jednak nie było to. daj znać, jak się sprawa wyjaśniła.
Może po prostu stan zapalny? Opuchlizna, jakieś naczynko pękło, no i mamy zasinienie. A są gorące?
Trzymam kciuki, żeby nie tak straszne rzeczy, jak w tym temacie .