Czy to nowmalne?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Czy to nowmalne?
Jeden z moich szczurasków przespał cała noc wczoraj (wiem bo mam klatkę obok głowy,a zawsze tylko on w nocy hasa-wtedy było cicho),cały wczorajszy dzień (wstał tylko raz zjeść parę ziarenek),dzisiaj znowu całą noc. W dodatku sierść ma nastroszoną jakby go prąd popieścił
Cała klatka zawalona kupkami,dosłownie.... Czy to normalne? Zdarza się waszym ogonkom coś takiego czasami?

Re: Czy to nowmalne?
Raczej nie. Nastroszona sierść nie znaczy nic dobrego, a jeszcze jak jest ospały i bez energii to tym bardziej.
Powinieneś iść do weta ... koniecznie.
Powinieneś iść do weta ... koniecznie.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Teraz wpęłz pod kołdrę i tam nyna. Wczoraj cały dzień zwinięty w kłębek. Kupki są twarde/normalne. Nie ma biegunki ani nic. Niedawno były na kuracji antybiotykiem ale dwa dni temu na kontroli wet uznał,że już są zdrowe. Było robione trg płuc i nic nie było już niepokojącego. Mogę coś zrobić,żeby mu ulżyć,tak teraz na szybko? Może jakieś ziółka,cokolwiek?
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Może być osłabiony chorobą... a może mieć przypadłość zupełnie nie związaną z zapaleniem płuc... gdy ogonek jest bardzo osłabiony i nie je, wet powinien podać m.in. steryd i kroplówkę, a z domowych rzeczy - Nutri Drink lub Sinlac.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek