zaadoptuje 2 mlode samiczki [KRAKOW]
Moderator: Junior Moderator
-
szczurka2007
zaadoptuje 2 mlode samiczki [KRAKOW]
Zaadoptuje 2 mlode samiczki:) Mam juz 2 dziewczynki, ale chcialabym miec jeszcze 2
Obiecuje, ze trafia w dobre rece:)) Pozdrawiam 
- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: zaadoptuje 2 mlode samiczki [KRAKOW]
powiedz jaką masz klatkę (dokładne wymiary), jakiej firmy dajesz karmę lub skład mieszanki, jakiej firmy masz ściółkę i jak długie wybiegi. mile widziane będą zdjęcia klatki, akcesoriów i dziewczynek 
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
-
szczurka2007
mam 2 klatki : 53szer x 75wys x32gleb. 2 samiczki chce sprezentowac swojej siostrze(zarazila sie ode mnie hehe) druga klatka jest wlasnie w domu. Jezeli chodzi o wyposazenie to jest to moja czysta wyobraznia:) maja sznury, po ktorych sie wspinaja, mozna znalezc biustonosz jako hamak:P Lubia spac w miseczkach hehe. Pudelka jako domki itp.. Jesli chodzi o karme to zazwyczaj kupuje firmy Megan, ale to nie jest ich jedyne jedzenie, lubia makaron, warzywa, slonecznik itp.. sciolka pepe. kurcze, nie moge cos wgrac zdjec dziewczynek. moze gg?
Szukam dobrego domku dla dwóch samiczek...
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=31106
...nie są już co prawda takie młode, ale są kochane, może chciałabyś pomóc...?
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=31106
...nie są już co prawda takie młode, ale są kochane, może chciałabyś pomóc...?
Ja mogę polecić maleństwa, które nie są na forum ogłaszane, ale najprawdopodobniej jak podrosną trafią na talerz węża... nie wiem, jakie mają umaszczenie ani ile jest samiczek... nie ma ich u mnie... nie proszą o nic... ale mogłyby żyć...