Półpasiec a szczury

Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
mchine

Półpasiec a szczury

Post autor: mchine »

Witam,

Nie bardzo wiem gdzie mam o to zapytać, więc decyduję się tutaj.
Ostatnio zachorowałem na półpasiec, na szczęście dość szybko się zorientowałem i zacząłem przyjmować leki, także niedługo powinno być po krzyku.

Prewencyjnie nie zbliżam się do swoich chłopców bo nie wiem, czy ludzki półpasiec może przejść na szczurka.
Proszę, by ktoś podzielił się swoją wiedzą, będę wdzięczny :)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Re: Półpasiec a szczury

Post autor: Paul_Julian »

Wirus półpaśca, to ten sam co ospy wietrznej, więc też trzeba uważać.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne / ogół objawów”