ciągle sie potrząsa
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

ciągle sie potrząsa
Witajcie od pewnego czasu widze że moje maluszki często sie otrzepują i potrząsają głowami bylam u weterynarza na wizycie profilaktycznej i on nic nie stwierdzil... może wy mi coś o tym napiszecie
bo mnie to troszke niepokoi a może nie potrzebnie?...

Re: ciągle sie potrząsa
Czy to samiczki?
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Właśnie znalazła, że to jednak samiczki 
Jeśli dochodzi do tego potrząsania głową i trzepotania uszami, kiedy jedna naskakuje na plecy drugiej, to znaczy, że ta której główka się tak porusza ma rujkę
Jeśli zachowują się w ten sposób w takich sytuacjach, zupełnie normalne.

Jeśli dochodzi do tego potrząsania głową i trzepotania uszami, kiedy jedna naskakuje na plecy drugiej, to znaczy, że ta której główka się tak porusza ma rujkę

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
- Paul_Julian
- Kontakt:
Zajrzyj im w uszka i powąchaj, czy brzydko nie pachnie albo nie ma jakiejś wydzieliny. Jesli tak, to trzeba iśc do weta, bo to może byc zapalenie uszek.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
z uszkami w szystko ok są śliczne i różowe i żadnego niepokojącego zapachu
Blu potrząsa sie gdy chodzi albo siedzi. często sie myje .
weterynarz nie stwierdził żadnych zmian skórnych więc może jestem przewrażliwiona ze względu na moją poprzednią szczurcie Wladzie ona często miala choroby skorne a potem ten nowotfor
Blu potrząsa sie gdy chodzi albo siedzi. często sie myje .
weterynarz nie stwierdził żadnych zmian skórnych więc może jestem przewrażliwiona ze względu na moją poprzednią szczurcie Wladzie ona często miala choroby skorne a potem ten nowotfor