Diuneczka ;( [*]

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Diuneczka ;( [*]

Post autor: szczurzyca. »

nie byłam w stanie napisać tego wątku wcześniej. chyba dalej nie pogodziłam się z Twoim odejściem.
pamiętam Cię jako maleńką kruszynę. jak pani w sklepie Cię nam wcisnęła i jak moje dziewczyny Cię łatwo przyjęły do stada. to było moje pierwsze łączenie, a Ty chyba o tym wiedziałaś i nie robiłaś żadnych problemów :) od początku byłaś odważna i kochana, nie musiałam Cię oswajać, bo sama wchodziłaś na ręce i przy mnie zasypiałaś. a pamiętasz te wrzaski, jak postanowiłaś być alfką? :D tłukłaś wszystkich równo.
ale co się stało, co Ci strzeliło do tej małej główki, że wpuściłaś do naszej historyjki to paskudztwo? męczył Cię od pół roku. miałaś go pod ogonkiem. pamiętam ten strach jak go po raz pierwszy wyczułam. i po raz drugi. i po raz trzeci, tym razem były dwa, tuż obok siebie. potem wrócił znów samotnie, ale Ty już byłaś słaba. miałaś już dość, prawda? :( nie walczyłaś, a przynajmniej nie z takim zapałem jak wcześniej. byłaś marniutka i chudziutka, mogłam policzyć Twoje kostki biorąc Cię na ręce. ale Twoje oczka.. wciąż była w nich ta iskierka, moja maleńka, słodka kuleczka ze sklepu. jak mogłam dać takiej dziecinie odejść? w rzeczywistości miałaś pewnie 14 miesięcy, a w praktyce.. berbeciu, miałaś jakieś 2 miesiące! :D w kołnierzu, po operacji puściłam Cię na biurko. pamiętasz jaka byłaś obrażona? za kołnierz, za to, że musisz siedzieć sama w chorobówce, bez stada? więc puściłam Cię na biurko. a Ty spryciulo od razu zeszłaś na podłogę i pobiegłaś do swojego stada, Moja Dzielna Alfko. skakałaś jak zdrowy szczur, którym przecież byłaś. tam w środku.
Kochanie, mam nadzieję, ze tego chciałaś. że chciałaś, abym pomogła Ci odejść. miałaś ranę po wycięciu guza i zaszyty odbyt, przeprowadzony w bok, przez co wydalałaś praktycznie ciecz. to wszystko zlatywało do tej Twjej nieszczęsnej rany sprawiając CI wielki ból, ja wiem.. ale czy na pewno chciałaś odejść? :'( wróć, proszę. bardzo tęsknię, a stadko nam się sypie. jak mam im wytłumaczyć, że odeszłaś? :(
Diunka. Najdzielniejsza Alfka. Ukochana Przyjaciółka. odeszła 2.08.2011 po długiej i męczącej walce z paskudnym nowotworem, jeszcze trzy dni i byłaby ze mną rok.. leć aniołku, czekaj tam na mnie [*]
i widzisz? tyle po Tobie płakałam i obiecałam sobie, że już nie będę. a siedze teraz zasmarkana i zaryczana..
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
klimejszyn
Kontakt:

Re: Diuneczka ;( [*]

Post autor: klimejszyn »

strasznie mi przykro :(

[*]
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

ogromnie mi przykro, współczuję odejścia szczurzynki... :(
dla Diunki [*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Iwo

Post autor: Iwo »

:'(
Kaszka ryżowa i wafelki ryżowe - rządzą nami ;D
Pająk

Post autor: Pająk »

[*] :-[
Obrazek
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

biedna Diunka :( już się nie męczy (*)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
zyberka

Post autor: zyberka »

:( [*]
:(
Awatar użytkownika
Kluska123

Post autor: Kluska123 »

Nawet nie wiesz jak mi przykro... :( Trzymaj sie!
Dla gwiazdeczki [*]
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

Do zobaczenia Skarby moje...
Awatar użytkownika
Venefico

Post autor: Venefico »

Siedzę i ryczę, wspomnienia wróciły :( Tak mi przykro... [*]
Obrazek Carly Obrazek Przylepka Obrazek Chico

Obrazek Rajka, Sky , Łatka, Pulpi
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

[*]
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
pray

Post autor: pray »

Rozumiem twój ból :'( nasze piękności umarły w tym samym dniu, może się spotkają...[*] :'( :'(
valhalla

Post autor: valhalla »

Trzymaj się... Diuneczka już nie cierpi za TM... [*]
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
mini

Post autor: mini »

[*]
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
Awatar użytkownika
s@kur@

Post autor: s@kur@ »

[*]
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
Obrazek
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

brykaj za TM [*]
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”