Zaadoptuję samca,6 m-cy,Dln Śląsk, DDZ,DW,DWR,DKL,DZA,DB
Moderator: Junior Moderator
Zaadoptuję samca,6 m-cy,Dln Śląsk, DDZ,DW,DWR,DKL,DZA,DB
Poszukuję zdrowego samca w wieku ok 6 miesięcy, jako towarzysza dla mojego Maksa. Widzę, że tego potrzebuje, więc zgłaszać się. Powiaty wymienione w temacie. Przyjadę, odbiorę. Trafi w dobre ręce.
Re: Zaadoptuję samca,6 m-cy,Dln Śląsk, DDZ,DW,DWR,DKL,DZA,DB
Hmmm ... Wiem, że to dziwnie brzmi, ale nikt tutaj szczurka nikomu na tacy nie wykłada. Chcemy by nasze szczurki trafiały tylko w dobre ręce i często specjalnie dłużej trzymamy je u siebie, ponieważ chętne osoby wydają nam się nie do końca odpowiednie. Najlepiej byłoby jakbyś od razu napisała cokolwiek o warunkach jakie szczurkowi oferujesz ... taka reklama
.
Zwykle pytamy o wymiary klatki, towarzystwo ( to już pisałaś ), karmę, lekarza, wybiegi i ewentualnie ściółkę.

Zwykle pytamy o wymiary klatki, towarzystwo ( to już pisałaś ), karmę, lekarza, wybiegi i ewentualnie ściółkę.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Mam Maksa. Jest pod stałą opieką weterynaryjną w Kłodzku, w klinice dla małych zwierząt. Mój Maks miał trzy hospitalizacje
Pierwsza najgorsza, po wylewie w kwietniu, chodził bokiem i obkręcał się wokół własnej osi. Jeździłem z nim na zastrzyki, mimo, że znajomi mówili, żebym się nie męczył, tylko wypuścił na pole, żeby dokończył tam żywota. Wyleczyłem go, ma tylko trochę skrzywioną główkę w karku, ale jest wdzięczny za ocalenie życia. Po raz drugi ukąsił go jakiś owad, że miał bombla wielkości scroolla w myszce komputerowej. Codzienne przemywanie środkiem od pani weterynarz pomogło. Ostatnio uderzył się w oko, gdy wskakiwał na drabinkę. Krew spod powieki okazała się niepokojąca. Oczywiście pani doktor z Kłodzka zaradziła - przemywać kwasem bornym. Udało się 
Klatkę ma dużą, 40/40/30, karmię go według wskazówek ze szczury.org, bo mimo, że dopiero teraz się zarejestrowałem, to jestem czytelnikiem szczury.org odkąd mam Maksa. Ściółka to grys drewniany wysokochłonny i higieniczny.
Maksa wyratowałem ze sklepu zoologicznego w Nowej Rudzie-Drogosławiu, bo jedna pani sobie zamówiła i nie odebrała go.
Wyczytałem jednak, że nie może być sam i że jeśli chcę go uszczęśliwić, to muszę mu sprawić kolegę. Co niniejszym czynię. Proszę nie utrudniać, ale pomóc. Bo być może uratuję jakiegoś ogona przed wyrzuceniem na pole, bo właściciele pojadą na wakacje.
Pozdrawiam ekipę szczury.org i wszystkich użytowników

Klatkę ma dużą, 40/40/30, karmię go według wskazówek ze szczury.org, bo mimo, że dopiero teraz się zarejestrowałem, to jestem czytelnikiem szczury.org odkąd mam Maksa. Ściółka to grys drewniany wysokochłonny i higieniczny.
Maksa wyratowałem ze sklepu zoologicznego w Nowej Rudzie-Drogosławiu, bo jedna pani sobie zamówiła i nie odebrała go.
Wyczytałem jednak, że nie może być sam i że jeśli chcę go uszczęśliwić, to muszę mu sprawić kolegę. Co niniejszym czynię. Proszę nie utrudniać, ale pomóc. Bo być może uratuję jakiegoś ogona przed wyrzuceniem na pole, bo właściciele pojadą na wakacje.
Pozdrawiam ekipę szczury.org i wszystkich użytowników

Ale pechowiec z tego Twojego Maksa
Klatka nie jest duża, minimalne wymiary dla dwóch ogonków to 40x60x70. Teraz jest dużo miotów, przejrzyj dział "oddam-sprzedam", zwierzaki nie muszą być z Twoich okolic, transport da się załatwić 

Tam jest pomyłka. powinno być 40/40/130. Jest dość długa. Maks ma pecha, ale jednocześnie szczęście
Przecież gdybym posłuchał znajomych, to maksa by nie było.
Dzięki ;P

Temat zamykam. Sroka postanowił dać dom jednemu z chłopców we Wrocławskim schronisku
.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *