Witam,
Zaadoptuję szczury lub szczurzyce, nie mam preferencji co do płci. Przyjmę maksymalnie 2 zwierzątka, nie ma doświadczenia w wzajemnym oswajaniu ze sobą zwierząt, więc najlepiej, jakby się lubiły/tolerowały i mogły mieszkać razem w 1 klatce. Jestem przedstawicielem handlowym, jeżdżę po Polsce północnej (kujawsko-pomorskie, pomorskie, warmińsko-mazurskie, zachodnio-pomorskie ), więc mogę przyjechać po zwierzęta do wymienionych w tytule miast plus ich okolic/ do miejscowości z okolic dróg dojazdowych.. Do tej pory zawsze miałam 1 szczurka na raz, było ich już 5. Tęsknię za szczurkami! Kontakt - 518 930 830, najlepiej sms, bo z racji wykonywanej pracy b. często mam wyłączony dzwonek w komórce. Po 18 zwykle dźwięk jest włączony i wtedy można spróbować zadzwonić. Asia z Gdańska
Trójmiasto,Szczec.,Torun, Bydg.,Olsztyn- szczurki/szczurzyce
Moderator: Junior Moderator
-
Re: Trójmiasto,Szczec.,Torun, Bydg.,Olsztyn- szczurki/szczur
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=33248
Zapraszam do siebie mam maluszki
Zapraszam do siebie mam maluszki
-
Re: Trójmiasto,Szczec.,Torun, Bydg.,Olsztyn- szczurki/szczur
Witajcie,
Od niedzieli jestem szczęśliwą opiekunką Edwinka i Leonka od Flaumel. Poszukiwania szczurków są więc zakończone.
Dziękuje i pozdrawiam.
Od niedzieli jestem szczęśliwą opiekunką Edwinka i Leonka od Flaumel. Poszukiwania szczurków są więc zakończone.
Dziękuje i pozdrawiam.