Witam serdecznie.
W związku z utrudnionym kontaktem z byłymi hodowcami m.in Zirrael w imieniu SHSRP proszę wszystkich właścicieli nieżyjących już szczurów rasowych o pomoc przy kompletowaniu informacji dotyczących miotów począwszy od początku roku 2006.
Jak chcecie możecie pisać w temacie, na PW (alloszczur/SHSPR) lub na e-maila wwna@onet.eu
Proszę o takie dane jak: IMIĘ SZCZURA, PRZYDOMEK, DATA ŚMIERCI, PRZYCZYNA ŚMIERCI (jeśli była wykonana sekcja zwłok/histopatologia, proszę napisać wyniki ).
I bardzo ważne PRZEBYTE CHOROBY. Jeśli ze szczurem były problemy behawioralne, hormonalne proszę również to zaznaczyć. O kastracji z powodu agresji tudzież innych kłopotów zdrowotnych również proszę pisać.
Z góry dziękuję za pomoc. I proszę tej prośby nie lekceważyć, bo to jest bardzo ważne dla nas, dla przyszłości a przede wszystkim zdrowia przyszłych pokoleń.
Interesują mnie przede wszystkim szczury urodzone w latach 2006-2008 z hodowli nie istniejących już.
Jeśli można prosić to proszę o podklejenie. Z góry dziekuję
Prośba do właścicieli nieżyjących szczurów rodowodowych.
Moderator: Junior Moderator
Re: Prośba do właścicieli nieżyjących szczurów rodowodowych.
[ Dodano: Wto Lis 29, 2011 10:23 ]
Dzięki, dodam, że mioty, którymi jestem zainteresowana pochodzą tylko z tych hodowli:
Alcedo,
Chilly Lilly,
Helmi Rats,
Jokada Rattery,
Karat,
Ratteria Rataty,
Zirrael Rattery
Więc jak ktoś jest na forum.bywa to proszę dać mi znać.
Dzięki, dodam, że mioty, którymi jestem zainteresowana pochodzą tylko z tych hodowli:
Alcedo,
Chilly Lilly,
Helmi Rats,
Jokada Rattery,
Karat,
Ratteria Rataty,
Zirrael Rattery
Re: Prośba do właścicieli nieżyjących szczurów rodowodowych.
wuwuna pisze:[ Dodano: Wto Lis 29, 2011 10:23 ]
Alcedo,
Chilly Lilly,
Helmi Rats,
Jokada Rattery,
Karat,
Ratteria Rataty,
Zirrael Rattery