Chciałabym zaadoptować dwa szczury samce. Najlepiej gdyby to byli DUMBO, ale KAPTURKI też są OK.
Jeśli macie do oddania ogonki, to proszę piszcie o nich w tym wątku i wklejajcie ich zdjęcia.Jeśli będę zainteresowana którymś to podam nr tel:.kom.
Z GÓRY DZIĘKUJE;)
Przygarnę 2 szczury, samce (Kraków)
Moderator: Junior Moderator
-
Przygarnę 2 szczury, samce (Kraków)
Przyjaźń jest drogą, która zanika w piasku, jeśli jej się nie odnawia...
Re: Przygarnę 2 szczury, samce (Kraków)
Najlepiej szukać samemu, wtedy łatwiej znaleźć tego "odpowiedniego" szczurka 
http://szczury.org/viewforum.php?f=163 Jest tu wiele szczurków w potrzebie - no i oczywiście nie muszę być z Krakowa, o transport da się zawsze załatwić

http://szczury.org/viewforum.php?f=163 Jest tu wiele szczurków w potrzebie - no i oczywiście nie muszę być z Krakowa, o transport da się zawsze załatwić

stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
-
No dzięki za tę stonkę, bo szczurów szukam już od kilku miesięcy. 

Przyjaźń jest drogą, która zanika w piasku, jeśli jej się nie odnawia...
A dumbo kaptury też moga być? ^^ Wybacz, musiałam, po prostu tak smiesznie wyglądało, jakby jedno wykluczalo drugie, a poza tym masz niefajny nick, oj nie.
Szukaj na własną rękę, tak będzie szybciej, najlepiej pisz maile do osób wydających szczurki, a poza tym warto od razu odpowiedzieć na pytania zawarte w przyklejonym wątku, bo i tak odpowiedzi na nie będziesz musiała posłać potencjalnemu posiadaczowi Twoich przyszłych ogonków.
Szukaj na własną rękę, tak będzie szybciej, najlepiej pisz maile do osób wydających szczurki, a poza tym warto od razu odpowiedzieć na pytania zawarte w przyklejonym wątku, bo i tak odpowiedzi na nie będziesz musiała posłać potencjalnemu posiadaczowi Twoich przyszłych ogonków.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
wiedziałam, że to napiszesz dusiaczek

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
ja też byłam tego pewna

stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
eee... że o so chodzi? ^^
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."