[Gdańsk] lub [Toruń] Zaadoptujemy 2 szczurzyce:)

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Dorotea86

[Gdańsk] lub [Toruń] Zaadoptujemy 2 szczurzyce:)

Post autor: Dorotea86 »

Witam,

chętnie przygarniemy 2 szczurzyce, raczej młode, kolor dowolny.

Mieszkamy w Gdańsku i możemy podjechać po zwierzaki w okolicach trójmiasta. Święta spędzamy w Toruniu i stamtąd również możemy odebrać szczurki.

W domu mamy dużą klatkę i doświadczenie w opiece nad szczurami (od lat). Szczurki byłyby jedynymi zwierzakami w domu.

Kiedyś już byłam na tym forum - 5 lat temu? miało inną szatę graficzną to na pewno i niestety nie pamiętam jaki nick tutaj miałam :/ Wtedy przygarnęłam 2 szczurki z Poznania i przyjechały do mnie wtedy do Torunia :)

Dlatego szukamy tutaj nowych domowników.

Będziemy wdzięczni za informacje :) Zgadzamy się na podpisanie umowy adopcyjnej i na wizytę przedadopcyjną ;)
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Re: [Gdańsk] lub [Toruń] Zaadoptujemy 2 szczurzyce:)

Post autor: smeg »

Koniecznie chcecie samiczki? ;) Jakuszewa z Torunia ma dwóch 1,5-miesięcznych chłopaków husky na DT, pochodzą z tego tematu: http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=33899 :)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Dorotea86

Raczej samiczki, bo jednak zawsze miałam dziewczynki ;) i nie umiałabym się z samczykami obchodzić :P
Dorotea86

Wątek można zamknąć - mamy już szczurki :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”