Witam

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
angel91

Witam

Post autor: angel91 »

Jestem dopiero tu od dzis i oczywiscie chcialam sie pochwalic moimi 2 skarbami
Franka mam od 10 miesiecy dostalam go od pewnej dziewczynki ktora musiala sie go pozbyc ale z tego wszystkiego nie spytalam o wiek szczurka ale podejrzewam,ze okolo roczka moze miec.Franek lubi przesiadywac w kieszeni a przedewszystkim uwielbiam pieszczoty taki maly leniuszek a o to zdiecie w rzeczywistosci niezly olbrzym z niego
Obrazek

A o to Stasio, Stasia mam od wczoraj,niestety przyjaciel Franka zmarł;/Stasio pochodzi z wpadki,jest bardzo spokojny ale mysle z dnia na dzien rozbryka sie:)Stasio ma chyba ok 1,5 miesiaca
Obrazek

Obrazek

Oczywiscie nie ma czerwonych oczek wina aparatu:/

i jeszcze pierwsza wspolna fotografia

Obrazek

Szczurki karmie Versele-laga rat nature,uwielbiaja to a jako sciolke uzywam tronicy chipsy
Awatar użytkownika
fanta&pepsi

Re: Witam

Post autor: fanta&pepsi »

No to ja wypowiem się pierwsza :P Szczurki są przesłodkie a to ich wspólne zdjęcie jest przesłodkie, strasznie mi się podoba maluszek w porównaniu do tego małego olbrzymka ;p pozdrawiam.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34115 zapraszam na temat o moich dziewczynkach ;)
Zawsze będę cię kochała Tosiu. :*
Awatar użytkownika
Igaśka

Re: Witam

Post autor: Igaśka »

Witamy serdecznie na forum !
Załóż chłopcom temat w dziale nasi pupile ;)
Masz bardzo słodkich i ślicznych chłopaczków :D
Pozdrawiam Igaśka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”