Otóż, chodzi o oczy pewnego szczurka. Nie jest mój, ale wiem, że ma około 4 tyg. Jedno oko ma małe, przymrużone, a drugie wręcz odwrotnie, jest wielkie i wypukłe. Chcę się zapytać czy to normalne i czy mam się czym martwić ?
Tu zdjęcia malucha :

Moderator: Junior Moderator

Melina ma się dobrze w nowym domku

Melina ma się dobrze w nowym domku aKZIakzi pisze:weź go jest śliczny

NIE KUPUJEMY ZWIERZĄT.   Chyba, że z profesjonalnych zrzeszonych hodowli. naprawdę lepiej poczekać i adoptować zdrowego, kochanego malca, który dużo bardziej potrzebuje domu.
  NIE KUPUJEMY ZWIERZĄT.   Chyba, że z profesjonalnych zrzeszonych hodowli. naprawdę lepiej poczekać i adoptować zdrowego, kochanego malca, który dużo bardziej potrzebuje domu.
 Melina ma się dobrze w nowym domku  Sprzedają ewidentnie chorego szczurka, bez zająknięcia się na ten temat. Podejrzewam, że szczurek kosztuje kilkadziesiąt złotych
 Sprzedają ewidentnie chorego szczurka, bez zająknięcia się na ten temat. Podejrzewam, że szczurek kosztuje kilkadziesiąt złotych  
  zapraszam!
 zapraszam!
 zapraszam!
 zapraszam! W moim temacie user akzi sam napisał: "pamiętam że moja Maryśka Ś zawsze pop przebudzeniu i godzine po miala jedno oko widocznie przymróżone ale później się otwieralo, nie bylo to nic niepokojącego.". I dokładnie tak samo jest z moją samiczką. Oczko jest czyste, błyszczące, żadnych zamgleń, nie widać żadnych zmian patologicznych. Samo zwierze jest aktywne, ma doskonały apetyt, wykazuje się bystrością i naprawdę nie mogę na nic narzekać. Ja ze swoją Martusią spędzam dużo czasu i ją obserwuje, będę Was informował na bieżąco sytuacji z oczkiem.
  W moim temacie user akzi sam napisał: "pamiętam że moja Maryśka Ś zawsze pop przebudzeniu i godzine po miala jedno oko widocznie przymróżone ale później się otwieralo, nie bylo to nic niepokojącego.". I dokładnie tak samo jest z moją samiczką. Oczko jest czyste, błyszczące, żadnych zamgleń, nie widać żadnych zmian patologicznych. Samo zwierze jest aktywne, ma doskonały apetyt, wykazuje się bystrością i naprawdę nie mogę na nic narzekać. Ja ze swoją Martusią spędzam dużo czasu i ją obserwuje, będę Was informował na bieżąco sytuacji z oczkiem.
  zapraszam!
 zapraszam!