Przygarniemy małego szczurka :) Warszawa/Łódź

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
precelka

Przygarniemy małego szczurka :) Warszawa/Łódź

Post autor: precelka »

Witam:)
Chętnie przygarniemy malucha z okolic Warszawy bądź Łodzi do naszego domku. Mieszkamy w Skierniewicach w połowie drogi między tymi miastami. w tej chwili mamy jednego szczurka imieniem Skipper, ma około trzech miesięcy, niestety jego młodszy kompan Sharky odszedł kilka dni temu (zapalenie płuc ;((() i w związku z tym szukamy malucha, który pocieszy naszego samotnego Skippera i nas po tej nagłej stracie.
Pani weterynarz, z lecznicy dr Mozgi ze Skierniewic wspominała nam, że ma koleżankę, która jest też zakochana w szczurach i że udziela się na tego typu forach. Mam nadzieję, że ktoś z naszych okolic się odezwie - nie chcemy takiego maleństwa wozić po takim mrozie, gdyby adopcja się udała. Dodam, że przyjąć w sensie fizycznym szczurka będziemy mogli dopiero po 20 lutego, ponieważ będziemy mieć wcześniej gości, a nie chcielibyśmy nowego domownika narażać na dodatkowy stres.
Czekamy niecierpliwie. ;)
Nasze Maluszki : Skipper, Borys, (*)Sharky(*)
Awatar użytkownika
precelka

Re: Przygarniemy małego szczurka :) Warszawa/Łódź

ach no tak i jeśli nie na prv to piszcie lub dzwońcie na 519121026 :)
Awatar użytkownika
precelka

Re: Przygarniemy małego szczurka :) Warszawa/Łódź

odwołuję nasze poszukiwania - znaleźliśmy ślicznego malca u brata mojej koleżanki z uczelni :)
bardzo dziękuję wszystkim tym, którzy odpowiedzieli na nasze wezwanie i przepraszamy za kłopot... przepraszam, że nie usunęłam tego od razu kilka dni temu.
w związku z zaistaniałą sytuacją, proszę o zamknięcie tematu. :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”