Koszatniczka do oddania z zoologa, potrzebne DT

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Rajuna

Koszatniczka do oddania z zoologa, potrzebne DT

Post autor: Rajuna »

W Krakowie na osiedlu Widok (Bronowice Nowe/Małe) jest sklep zoologiczny Fionka (można ich znaleźć w internecie), w którym siedzi od jakiegoś czasu samotna koszatniczka (samiczka, kilkumiesięczna). Ponieważ koszatniczki w sklepie nie schodzą, a ta mała bida siedzi sama w kołowrotku i stara się zagrzać o piecyk gazowy (w sklepie nie ma ogrzewania, ale właściciel małe gryzonie trzyma pod lampami, a w pomieszczeniu z większymi postawił piecyk), właściciel postanowił znaleźć jej jak najszybciej domek. Chce ją oddać za darmo, byleby miała dobre warunki.
Można ją odebrać w każdej chwili, gdyby ktoś był w stanie zapewnić jej chociaż DT, byłoby super. Podobno mała ma gdzieś ogłoszenia, ale każda pomoc się przyda. Ja jej nie mogę wziąć, bo wyjeżdżam i moja mama już się krzywi na moje stado, które będzie musiała karmić, więc koszatniczka już nie przejdzie.. ::)
Nie wiem, czy mała jest zdrowa, ale podejrzewam, że może być przeziębiona.
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Awatar użytkownika
Igaśka

Re: Koszatniczka do oddania z zoologa, potrzebne DT

Post autor: Igaśka »

Ehh gdyby nie samiczka i nie to ,że w piątek przyjeżdża do mnie drugi kosz to może bym wzięła :-X Oby maluszek znalazł dom ;)
Awatar użytkownika
dotsa

Post autor: dotsa »

Wrzuciłam info na koszatniczka.org ;) Link: http://koszatniczka.org/viewtopic.php?p=243145#243145
Rajuna

hop? ::)
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Rajuna

Dziewczyna u mnie na DT, jest strasznie przestraszona i dzika.. ma ogłoszenia na trzech forach koszatkowych, zobaczymy co będzie dalej :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”