[Kraków] pilnie zaadoptuje spokojną samiczkę

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

kleopati

[Kraków] pilnie zaadoptuje spokojną samiczkę

Post autor: kleopati »

Cześć
Przejrzałam wszystkie wątki oddam/sprzedam, wszytko na gumtree i allegro ale nie znalazłam żadnej oferty w Krakowie ani okolicach a nie za bardzo mam możliwość jechać do Warszawy albo Koszalina bo tam najwięcej ofert. Zmarła moja Watka zostawiając kochana i sympatyczna Kokę samą, jest bardzo przygnębiona mało je i widać że brakuje jej koleżanki. Koka ma troszkę ponad rok (13 miesięcy) jest spokojna ale miała wiele przejść na początku dlatego poszukuję dla niej spokojnej towarzyszki. Najchętniej jakby była to samiczka dumbo (zawsze marzyłam o dumbosi) ponoć się przyjazne i spokojne. Jeżeli ktoś akurat poszukuje DS dla wyżej opisanej samiczki to jestem bardzo chętna. Warunki mam bardzo dobre, klatkę dużą, wieloletnie obycie ze szczurkami, jest możliwość odwiedzania. Tak więc czekam z niecierpliwością, może akurat się uda:)
ze mną: Koka, Amina
[*] Ozzy, Mumu, Ajfos, Watka
very.martini

Re: [Kraków] pilnie zaadoptuje spokojną samiczkę

Post autor: very.martini »

Jest cała masa szczurków szukających domu, tylko akurat nie są dumbo. To jakiś mit, że dumbochy są bardziej przyjacielskie i łagodne - niczym się nie różnią od standardów.
a transport się zawsze znajdzie, zwłaszcza w długi weekend, kiedy wiele osób podróżuje.
Awatar użytkownika
Frugo_Frugo

Post autor: Frugo_Frugo »

Zgadzam się z very.martini , ja mam 2 standardy i są prze kochane i bardzo mnie lubią, a mam je dopiero jeden dzień. :)
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Aktualne?
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=36005
Co prawda nie dumbo, ale może się skusisz? ;)
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”