Mam u siebie od jakiegoś czasu dwie śliczne panny. Marzy mi się przygarnięcie trzeciej, gdyż 2szczurowe stadko wydaje mi się niepełne

Jednocześnie wiem, że z wielu względów nie będę mogła mieć więcej, niż 3 szczurki. Dlatego przygarniając 3 dziewczynkę, chciałabym zrealizować moje "szczurze marzenie" o dziewczynce (lub kastracie) DUMBO REX. Kolor nie ma większego znaczenia. Bardziej charakter - im spokojniejsza i bardziej proludzka, tym lepiej

Nie wykluczam jednak przygarnięcia dziewczynki "po przejściach", mam w sobie duże pokłady cierpliwości, więc myślę, że dałabym radę pracować również z problematycznym szczurkiem.
Chciałabym jak najszybciej powiększyć moje stadko (nie ukrywajmy, nie mogę doczekać się trzeciego ogona), ale nie mam samotnego szczura, który musi mieć towarzystwo "na już", więc mogę jakiś czas poczekać

Najlepiej, gdyby szczurek miał kilka tygodni, ale może równie dobrze mieć pół roku lub nieco więcej.
Gdyby ktoś z Was wiedział o DUMBO REXOWYM pysiu do przygarnięcia, to bardzo proszę o "cynk"
Dodam tylko, że żadne umowy i ankiety przedadopcyjne nie stanowią problemu, zgadzam się na nie, nie mam nic do ukrycia
Praktycznie się tu nie udzielałam do tej pory, ale jedna z moich samiczek jest adoptowana właśnie z tego forum. Dodatkowo na innym forum dziewczyny mają założony własny wątek, więc bardzo łatwo jest mnie "prześwietlić"