dzieki bardzo
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

mam pytanko o rase szczurka
obecni mam jednego szczurka kapturowego  i w przyszłosci chciała bym dokupic sobie jeszcze jednego... Wiecie moze jak nazywa sie ta rasa szczurków co jest biało szara??

RASA? :shock: może chodzi Ci o odmianę, np. husky, aguti, itp.??

no to odmiana Husky 

rasa... hmm nasze szczury to mieszanka wędrownego ze śniadym chyba... a konkretnie nasze to "przerobione " szczury laboratoryjne... jeżeli chodzi Ci o kolorki to odmiana  szary może być husky (który jasnieje) lub niebieski
 szary może być husky (który jasnieje) lub niebieski 

qrcze a moje szare rudzieja

...bo ludzi za kare do klatki się wsadza i rzecz to bardzo, bardzo przedziwna, że człowiek w klatce zwierzęta zamkniete, tak bardzo kocha i tak podziwia...

moje tez... zarowno mef i dotka (czarne), jak kidusia (husky)... futerko zaczyna im rudziec na pupkach, a potem stopniowo brazowieja plecki...

Kaya i Lola sa juz do polowy rude