Po 3 tygodniach urodziła ona 7 maluchów, które - mimo, że była bardzo młoda - odchowała i teraz mają już 5 tygodni
 Po 3 tygodniach urodziła ona 7 maluchów, które - mimo, że była bardzo młoda - odchowała i teraz mają już 5 tygodni  Ja niestety jestem w stanie zostawić sobie tylko 1 - max 2 samiczki, bo klatkę mam dużą, jednak resztę muszę oddać, więc do oddania pozostają:
 Ja niestety jestem w stanie zostawić sobie tylko 1 - max 2 samiczki, bo klatkę mam dużą, jednak resztę muszę oddać, więc do oddania pozostają:- 2 czarne samczyki z białymi plamami na brzuszkach,
- 1 czarno - biały samczyk
- 3 czarno - białe samiczki.
Mieszkam w Skwierzynie, przez którą przechodzą 2 drogi krajowe, więc może ktoś chętny będzie miał możliwość dowieźć gdzieś szczurki, w Gorzowie mogę być każdego dnia, czasami jeżdżę też do Poznania, więc i tam mógłbym dowieźć, ew. Zielona Góra, Wrocław, i miejscowości po drodze do Wrocławia, bo planujemy jechać tam z dziewczyną na weekend za 2 tygodnie.
Mama z dziewczyną radziły, zebym oddał do zoologicznego, ale chcę, aby maleństwa trafiły do kogoś, kto będzie wiedział jak się nimi zająć, w zoologicznym ktoś może kupić je dla węża, albo jakiegoś 3 letniego dziecka

Dziś wrzucam zdjęcie sprzed ok. 2 tygodni, jutro zrobię aktualne, samiczki i samczyki są już rozdzielone.
http://i901.photobucket.com/albums/ac21 ... -062_1.jpg
Małe będą u mnie, dopóki nie uda się ich oddać, jednak nie ukrywam, że jest to dla mnie trochę problem, rodzice narzekają, no i ciężko upilnować taką gromadkę, gdy się je puści, żeby się wybiegały po pokoju

Cóż, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto je przygarnie
 Pozdrawiam
 Pozdrawiam 

Wstaw ogłoszenie też na pozostałych szczurzych forach:
 Wstaw ogłoszenie też na pozostałych szczurzych forach: